Αποτελεί έναν από τους ελάχιστους γάμους που τελέστηκαν μέσα στο 2020 και έναν ίσως από τους ομορφότερους που έχουμε δει μέχρι τώρα. Η Άννα Αθανασίου επιμελήθηκε το γαμήλιο event μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, προσφέροντας στην Ειρήνη και τον Επαμεινώνδα τον γάμο που είχαν ονειρευτεί. Σε μια μαγική τοποθεσία, στη Villa Lefkothea, που βρίσκεται στο μαγικό νησί της Κέας, πραγματοποιήθηκαν το μυστήριο και η δεξίωση, έχοντας το πιο υπέροχο αιγαιοπελαγίτικο background που φυσικά αποτυπώθηκε μοναδικά στο φωτογραφικό album.

Το εκκλησάκι στη Villa Lefkothea.

Σήμα κατατεθέν αποτέλεσε η ελιά, η οποία ήταν το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των προσκλητηρίων, των ανθοσυνθέσεων αλλά και της γαμήλιας τούρτας, ενώ τα χρώματα που κυριάρχησαν ήταν το λευκό και το πράσινο της ελιάς (όπως ήταν αναμενόμενο)! Θα λέγαμε πως επρόκειτο για έναν κλασσικό γάμο με πολλά παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία που μας μετέφερε την αίσθηση της ανεμελιάς του καλοκαιριού και της απόλυτης αληθινής αγάπης. Συνοδεύστε μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι στην Κέα, μέσα από το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί.

Τα προσκλητήρια του γάμου με χαρακτηριστικές πινελιές επηρεασμένες από την ελιά.Ο ανθοστολισμός στη Villa Lefkothea αποτελείτο από πλούσια πρασινάδα και λευκά τριαντάφυλλα.Οι ανθοσυνθέσεις στις καρέκλες του μυστηρίου.Το art de la table κινήθηκε στα χρώματα του event σε αρμονία με τα χρώματα του αιγαιοπελαγίτικου τοπίου.Ο χώρος του γαμήλιου δείπνου σε μια μαγευτική θεά μπροστά από το απέραντο μπλε της θάλασσας.Η εκθαμβωτική νύφη.Just Married!Ο χώρος της δεξίωσης ύστερα από τη δύση του ηλίου.

 

Wedding Credits

Design & Planning Anna Athanasiou Event Design
Photography VY Simopoulos
Videography Panagiotis Kastanidis
Stationary Manousenia Design
Lightning Sound Voice
Wedding Cake Pavlov’s Lab
Catering Olon
Venue Villa Lefkothea
Wedding dress Mairi Mparola
Art objects MARGYRO