Η «επανάσταση» ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια από τις γιαγιάδες, που γκρίνιαζαν (και δικαίως) πάνω από βρεφικά ρουχαλάκια, γιατί «υφάσματα είναι αυτά; Όλο νάιλον και συνθετικά…και κάτι σχέδια που μόνο παιδικά δεν είναι…» για να καταλήξουν στο συμπέρασμα πως «πάει, τελείωσε, δε βγαίνουν πια παιδικά ρούχα». Τώρα πια όμως, τη σκυτάλη στον αγώνα υπέρ του παιδικού ρούχου έχουν αναλάβει δυναμικά οι μαμάδες, αναζητώντας brands που θέτουν ως βασική τους προτεραιότητα την ποιότητα, όπως είναι η Yellowsub.

Νεοϊδρυθείσα – έκλεισε μόλις τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της- η Yellowsub είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, που επιμένει να σχεδιάζει και να παράγει τα ρούχα της στην Ελλάδα, και της αξίζει να επιβραβεύεται μόνο για αυτό. Χρησιμοποιώντας υφάσματα βαμβακερά, φιλικά στο δέρμα και το περιβάλλον, δημιουργεί ρούχα ανθεκτικά που αντέχουν τις συχνές πλύσεις, έχουν σωστή εφαρμογή στα λιλιπούτεια κορμάκια και ανταποκρίνονται ακόμα και στα πιο απαιτητικά γούστα και μπορούν να γίνουν το next best thing όλων των επικείμενων βαπτίσεων! Δείτε και μόνοι σας…

Πρακτικά φορμάκια σε παλ χρώματα

yes i do yellowsub 1

Κομψές προτάσεις για τις μικρές δεσποινίδες και αλλά τους κυρίους που θέλουν να πάνε στη βάπτισή τους με στιλ…

yes i do yellowsub 2

yes i do yellowsub 3

…αλλά και για όσους έχουν ήδη έναν πιο hipster προσανατολισμό..!

yes i do yellowsub 4

yes i do yellowsub 5

…και φυσικά για όλους αυτούς που τολμούν να ξεφεύγουν από τα στερεότυπα προσθέτοντας και λίγο κίτρινο στη ζωή τους…

yes i do yellowsub 6

yes i do yellowsub 7

Πού θα τα βρείτε;  

Στα δύο ολοκαίνουργια ειδικά διαμορφωμένα corners στo Attica, City Link και Golden Hall και σε 120 σημεία πώλησης στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Δεν έχετε λοιπόν, παρά να επιβιβαστείτε στο υποβρύχιο..!

Site: www.yellowsub.gr

Facebook: Yellowsub

Instagram: @yellowsub.gr

Από την Εύα Ανυφαντή