Η βάπτιση του μωρού σας είναι αναμφισβήτητα μία στιγμή που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας σαν μια γλυκιά ανάμνηση, μία ανάμνηση που θα μεταφέρετε με μεγάλη νοσταλγία στο μωρό σας όταν αυτό μεγαλώσει!

Και όμως υπάρχει τρόπος να κάνετε την ανάμνηση αυτή ακόμη πιο μοναδική. Συνδυάστε τη βάπτιση του μωρού σας με έναν καλό σκοπό.

wwf (17)

Αν συμφωνείτε πως είναι σημαντικό να αγωνιζόμαστε “Για ένα μέλλον όπου άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν αρμονικά”, τότε ο καλός σκοπός που αναζητάτε είναι η προσφορά βοήθειας στην WWF και η βάπτιση του μωρού σας πρέπει να έχει “πράσινο” χρώμα!

1.Mountain gorillas, Virunga National Park, Democratic Republic of Congo © Martin Harvey / WWF-Canon
Mountain gorillas, Virunga National Park, Democratic Republic of Congo
© Martin Harvey / WWF-Canon

Επιλέξτε για τη βάπτιση του μωρού σας προσκλητήρια και μπομπονιέρες από τη νέα σειρά ειδών βάπτισης της WWF και βάλτε και εσείς ένα λιθαράκι στην προσπάθεια προστασίας των ελληνικών οικοσυστημάτων, τα οποία με τη σειρά τους είναι το σπίτι για μοναδικά απειλούμενα είδη. Η φώκια, η χελώνα καρέτα, ο αργυροπελεκάνος, το τσακάλι είναι μερικά μόνο από αυτά.

wwf (15)

wwf (18)

Όλα τα προσκλητήρια και οι ασορτί μπομπονιέρες έχουν θέμα τα απειλούμενα είδη. Χαριτωμένα ζωάκια, γελαστές φατσούλες, χαρακτηριστικές πατημασιές αποτελούν υπέροχα μοτίβα, κατάλληλα όχι μόνο να εντυπωσιάσουν τους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους σας αλλά και να τους ευαισθητοποιήσουν για τη σημασία της περιβαλλοντικής συνείδησης.

4.African lion (Panthera leo) © Fritz Pölking / WWF
African lion (Panthera leo)
© Fritz Pölking / WWF

Αν αναζητάτε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα…

Αντί για δώρο βάπτισης: Μέσω του ειδικά διαμορφωμένου προσκλητηρίου της WWF, ζητήστε από τους καλεσμένους σας, αντί για δώρο, να στηρίξουν ένα πρόγραμμα υιοθεσίας απειλούμενου ζώου.

Αντί για μπομπονιέρα: Μην ξοδέψετε χρήματα για μπομπονιέρες, αντί αυτού, κάντε μία δωρεά στο WWF Ελλάς και με μία όμορφη κάρτα WWF ενημερώστε τους καλεσμένους σας για αυτή την υπέροχη πράξη σας!

 

 wwf (1)

wwf (4)

Ίσως δεν γνωρίζατε ότι…

Με 6 ευρώ τον μήνα μπορείτε να υιοθετήσετε ένα απειλούμενο είδος και να το βοηθήσετε να επιβιώσει! Με τη συμβολική αυτή υιοθεσία γίνεστε υποστηρικτής της οργάνωσης για ένα χρόνο και λαμβάνετε το πιστοποιητικό του ζώου που προστατεύετε. Πάνω από όλα όμως θα έχετε συμβάλει στις προσπάθειες της WWF για την προστασία των απειλούμενων ειδών!

3.Loggerhead turtle (Caretta caretta); Cirali, Antalya Province, Turkey © Michel Gunther / WWF-Canon
Loggerhead turtle (Caretta caretta); Cirali, Antalya Province, Turkey
© Michel Gunther / WWF-Canon

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο της WWF αλλά και για την οργάνωση μίας “πράσινης” βάπτισης θα βρείτε στα:

TUpGQL5R_400x400

Websites: www.wwf.gr

               www.wwf.gr/donation

Facebook: WWF Ελλάς

Twitter: WWF_Greece

wwf (3)

wwf (2)

Διάβασε αυτό το άρθρο και πολλά ακόμα άρθρα στο 5ο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο θα βρεις σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα !

Yes I do Free press 5 WWF

Από την Ευαγγελία Σιγάλα