Οι … “trendy” βαφτίσεις κερδίζουν έδαφος τον τελευταίο καιρό, με όλο και περισσότερους γονείς να θέλουν να προσθέσουν αυτό το κάτι παραπάνω στο ιερό μυστήριο βάφτισης του παιδιού τους, ώστε να το μετατρέψουν σε μια χαρούμενη στιγμή που θα μείνει αξέχαστη σε όλους. Τι καλύτερο λοιπόν από το να επιλέξει κανείς να δώσει μια νότα χαλαρότητας και παιδικότητας με τη βοήθεια παιχνιδιάρικων και ιδιαίτερων μαρτυρικών; Συναντήσαμε τη Φένια Δούλα, η οποία ασχολείται ακριβώς με αυτό: ξέρει πολύ καλά πώς να “χρωματίσει” μια από τις πιο ευτυχισμένες, οικογενειακές στιγμές σας…

Φένια, θα θέλαμε να μας πεις λίγα λόγια για τη CELFIE AND CO, την εταιρεία που εξειδικεύεται στη κατασκευή μαρτυρικών!

Η CELFIE AND CO είναι μια εταιρία που αγαπά την δημιουργία. Το 2015 έκανα τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της βάφτισης, δημιουργώντας μια κολεξιόν χειροποίητων μαρτυρικών, που ήταν μια πρωτότυπη ιδέα για τα μέχρι τότε δεδομένα. Εξαρχής δεν ήθελα τα μαρτυρικά να είναι απλά ένα προϊόν που θα πεταχτεί αμέσως μετά το μυστήριο, αλλά που θα μπορεί να φορεθεί και στην καθημερινότητα. Προσπαθώ να δημιουργώ μαρτυρικά-κοσμήματα, κάτι το οποίο αντιλήφθηκε ο κόσμος και αμέσως αγκάλιασε την CELFIE γι’ αυτή τη διαφορετικότητα της. 

celfieandco_yesido.jpg

Τι υλικά χρησιμοποιείτε στη CELFIE AND CO και ποιο το ύφος και το στιλ που χαρακτηρίζει τα προϊόντα σας;

Όλα μας τα μέταλλα είναι κράματα μετάλλων επιχρυσωμένα με 24 Κ nickel free και lead free και σχεδιάζονται αποκλειστικά από εμάς. Αγαπάμε πολύ τα χρώματα και τα fashion items (φούντες, Pom-pon, ματάκια κλπ), πάντα όμως σε συνεργασία με τον πελάτη μας προσπαθούμε να βρούμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό του στυλ, για να είναι η βάφτιση του παιδιού του όσο μοναδική την έχει φανταστεί!

celfieandco_yesido.jpg

Ποια η τάση που βλέπεις να κυριαρχεί όσον αφορά στο στιλ των βαφτίσεων σήμερα; Τι θα συμβούλευες τους νέους γονείς που θέλουν να πρωτοτυπήσουν;

Οι βαφτίσεις πια τείνουν να έχουν ένα ρομαντικό στυλ, το οποίο μας αρέσει παρά πολύ. Επειδή όμως πρόκειται για μια τελετή που αφορά στο παιδί, θα προτείναμε στους γονείς να επιλέξουν έντονα και διαφορετικά χρώματα που θα δώσουν μια πιο παιδική και χαρούμενη νότα στην βάφτιση.

celfieandco_yesido.jpg

Πώς μπορεί κάποιος να έρθει σε επαφή μαζί σας; Γίνονται και παραγγελίες on-line;

Οι πελάτες μας μπορούν να βρουν την CELFIE AND CO μέσα από τα social media (instagram , facebook). Επίσης μπορούν να βρουν την κολεξιόν μας σε επιλεγμένους συνεργάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πες μας 5 βασικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλέξουμε τη CELFIE AND CO για τη βάπτιση του παιδιού μας!

1. Ποιότητα 2. Συνέπεια 3. Πρωτοτυπία 4. Χειροποίητα προϊόντα 5. Τιμή

Η CELFIE AND CO προσπαθεί πάντα να συνδυάζει την ποιότητα του προϊόντος δημιουργώντας πρωτότυπα και χειροποίητα μαρτυρικά σε προσιτές τιμές, με συνέπεια και σεβασμό απέναντι στον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Η βάφτιση είναι ένα σημαντικό γεγονός, για αυτό τα μαρτυρικά μας θέλουμε να είναι ένα κόσμημα που όταν το βλέπουν στο χέρι τους γονείς και καλεσμένοι να θυμούνται πάντα εκείνη την ημέρα.

celfieandco_yesido.jpg

Εκτός από μαρτυρικά, τι άλλο μπορεί να βρει κανείς στη CELFIE AND CΟ;

Η CELFIE AND CO είναι μια εταιρία η οποία έχει γίνει γνωστή για τα μαρτυρικά βάφτισης μεν, οι δημιουργίες της όμως δεν περιορίζονται εκεί. Εάν κάποιος θέλει να οργανώσει ένα bachelor πάρτυ που θα θέλει να το θυμούνται όλοι, δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στα φοβερά σχέδια με χειροποίητα πάντα – βραχιολάκια και καπέλα. Τα βραχιόλια μας προσαρμόζονται ανάλογα με την περίσταση, το θέμα και το στυλ που θέλει να έχει ο πελάτης μας. Τα καπέλα μας, ζωγραφισμένα στο χέρι, είναι ένα φετινό εγχείρημα, το οποίο έκανε αμέσως τη διαφορά και αγκαλιάστηκε πολύ γρήγορα. Τέλος, στην CELFIE AND CO μπορεί κάποιος να βρει και υπέροχα σχέδια από χειροποίητα στέφανα, για να δώσει και στο γάμο του ένα ξεχωριστό στυλ.

celfieandco_yesido.jpg

celfieandco_yesido.jpg

 CELFIE AND CO 

Website: www.celfieandco.com

Facebook: Celfie and Co

Instagram: celfieandco

Από τη Σοφία Ιωάννου