Αν και τα σχέδιά τους για ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι αναβλήθηκαν λόγω της κατάστασης, η Στεφανία και ο Βασίλης παντρεύτηκαν με λίγους φίλους και συγγενείς, αφού τελικά για εκείνους σημασία είχε το να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια τελετή όλο συναίσθημα.
Το ζευγάρι στον χώρο της δεξίωσης.
Η νύφη επέλεξε να φορέσει μια αέρινη δημιουργία διά χειρός Βάσιας Τζοτζοπούλου. Η σχεδιάστρια, για ακόμα μια φορά, κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της και να αποσπάσει τα πιο κολακευτικά σχόλια για το σχέδιό της. Οι λεπτομέρειες από δαντέλα, οι πτυχώσεις στο μπούστο, η κάπα που κατέληγε σε ουρά και η εντυπωσιακή πλάτη του φορέματος ήταν λίγα από τα στοιχεία που έκαναν τη Στεφανία να πει δυνατά Yes I Do«Είχα επισκεφτεί το ατελιέ της Βάσιας έναν χρόνο πριν με την αδελφή μου που θα παντρευόταν το 2019, μου το είχε προτείνει και η κουνιάδα μου, και ήμουν σίγουρη από τότε ότι θα επιστρέψω όταν είμαι κι εγώ νύφη. Μου άρεσαν πολύ τα σχέδια της Βάσιας γιατί είναι αέρινα και τα υφάσματα είναι ό,τι καλύτερο έχω δει», μας εκμυστηρεύτηκε η ευτυχής νύφη.
Η εντυπωσιακή πλάτη του νυφικού.
Δοκίμασε διάφορα σχέδια μέχρι να καταλήξει στο επικρατέστερο και η σχεδιάστρια ήταν δίπλα της σε κάθε βήμα της διαδικασίας, αφιερώνοντάς της πολύ χρόνο ώστε να επιλέξουν μαζί τι ήταν εκείνο που πήγαινε καλύτερα στο σώμα της Στεφανίας. «Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευχαριστημένη. Το νυφικό μου ήταν υπέροχο και ένιωθα πολύ άνετα, σα να μη φορούσα νυφικό αλλά ένα άνετο φόρεμα και αυτό ήταν και το ζητούμενο», δήλωσε η νύφη για τη δημιουργία της κ. Τζοτζοπούλου.
Η ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.
Εντέλει, η δεξίωση ακολούθησε μετά το μυστήριο στον εκπληκτικό χώρο του House 124 στα βόρεια προάστια, όπου το ζευγάρι διασκέδασε με την ψυχή του. Μάλιστα, η Στεφανία προτίμησε να κρατήσει το νυφικό της και να μην αλλάξει φόρεμα, αφού το μοναδικό bridal σύνολό της δεν την περιόρισε στο να απολαύσει την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Η νύφη στον χώρο του House 124.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω…
Η νύφη γράφει τα ονόματα των single φίλων όπως λέει το έθιμο.
Girlfriends photo! Επιβάλλεται!
Here comes the bride!
That look! Το βλέμμα των ερωτευμένων.
Just married!
Η άφιξη των νεονύμφων στο House 124.
Ακόμα δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε την εντυπωσιακή πλάτη του φορέματος!
Wedding Cake Time!
Η νύφη προτίμησε να μην κάνει δεύτερη εμφάνιση στη δεξίωση αφού το νυφικό της ήταν τόσο άνετο που θα μπορούσε να το φοράει για ώρες.

Wedding Credits

Wedding Dress: Vasia Tzotzopoulou

Φωτογράφος: @sabrinaphotoagency

Venue: @House_124

Makeup and Hair: @Anita Brand

Planning: @Moodeffects

RELATED POSTS

Vasia Tzotzopoulou | Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που γράφει τους δικούς της κανόνες στο bridal dressing, εξυμνώντας τη μοναδικότητα και την ελευθερία του να είσαι ο εαυτός σου

Το όραμα της Βάσιας Τζοτζοπούλου είναι ξεκάθαρο και το 2023: Ανεπιτήδευτα, κομψά νυφικά με διαχρονική αισθητική...

Vasia Tzotzopoulou: Grecian chic αισθητική, παριζιάνικη φινέτσα και σοφιστικέ πολυτέλεια

Μια συλλογή με τα πιο σαγηνευτικά, ρομαντικά και ταυτόχρονα κομψά νυφικά, που έχουμε δει τελευταία!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press