Σαράντα χρόνια εμπειρίας, τέσσερις πόλεις – έμπνευση, αμέτρητα νυφικά σχέδια, έτοιμα να βρουν τη δική τους bride-to-be και να τη μεταμορφώσουν στην πριγκίπισσα του παραμυθιού! Όπου κι αν βρεθεί, ό,τι κι αν παρατηρήσει γύρω του, αποτελεί έμπνευση για κάθε collection του διάσημου σχεδιαστή Demetrios James Elias. Αυτό ακριβώς πρεσβεύει η νέα καμπάνια “Love letters to the world” του οίκου Demetrios με την οποία γιορτάζει 40 χρόνια αγάπης για τις μέλλουσες νύφες που τον εμπιστεύονται για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους.

Δεύτερος σταθμός μετά την Αθήνα, τη γενέτειρα του ταλαντούχου σχεδιαστή, δεν είναι άλλος από την Ιταλία και συγκεκριμένα το Μιλάνο. Eκεί που χτυπά η καρδιά της παγκόσμιας μόδας και του αξεπέραστου στιλ, εκεί βρίσκεται και το flagship showroom του οίκου Demetrios στην Ευρώπη.

Μία από τις διασημότερες πλατείες του κόσμου, η Duomo του Μιλάνου, καθώς και η διάσημη στοά Galleria Vittoria Emanuele II αποτελούν μοναδική πηγή έμπνευσης για τον σχεδιαστή, και ένα εκπληκτικό background για το μοναδικό photoshooting της καμπάνιας.

Το μοντέρνο στοιχείο συνδυάζεται με το κλασικό, όπως ακριβώς συμβαίνει στα καινούργια νυφικά του σχεδιαστή, ενώ ο ερωτισμός που αποπνέει η Ιταλία ταιριάζει απόλυτα με το συναίσθημα κάθε bride-to-be όταν αντικρίζει τα σχέδιά του. Γιατί τα νυφικά του οίκου Demetrios είναι έρωτας με την πρώτη ματιά!

Μέχρι να μάθουμε τον επόμενο προορισμό της καμπάνιας “Love letters to the world”, κάνετε scroll down και ανακαλύψτε τα πιο ονειρεμένα, classy και elegant νυφικά της συλλογής!

Must Read:

Love letters to the world: Ο οίκος Demetrios γιορτάζει 40 χρόνια πραγματοποιώντας μια ξεχωριστή καμπάνια σε 4 διαφορετικές χώρες

Demetrios: Το νεοκλασικό κόσμημα του Πειραιά που πρέπει να επισκεφτείς

Demetrios James Elias: Όλες οι νύφες έχουν δικαίωμα στην κομψή πολυτέλεια

Most Popular:

Cover story: Tαξιδέψτε στο πιο cozy και μαγικό σκηνικό μέσα από το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!