Ο οίκος Demetrios ταξιδεύει τις brides-to-be και μαζί με εκείνες και όλες εμάς στη μητρόπολη του κόσμου, εκεί που οι πελώριοι ουρανοξύστες «αγγίζουν» τον ουρανό και τα αμέτρητα φώτα της πόλης κάνουν τη νύχτα μέρα. Εκεί που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα… Επόμενος σταθμός της καμπάνιας “Love letters to the world” με την οποία ο διάσημος οίκος νυφικών γιορτάζει 40 χρόνια αγάπης και υπέροχων δημιουργιών, δεν είναι άλλος από τη Νέα Υόρκη!

yes_i_do_demetriosny_3.jpg

If you can make there, you can make it anywhere!

Η Νέα Υόρκη είναι η πόλη που γεννήθηκε το αγαπημένο brand κάθε μέλλουσας νύφης. Το 1980 ο σχεδιαστής Demetrios James Elias εξαγόρασε μια τοπική επιχειρήση, την Ilissa Bridals, και μέσα σε μία νύχτα κατάφερε να τη μετατρέψει σε μια επιτυχημένη εταιρεία διεθνούς φήμης.

yes_i_do_demetriosny_2.jpg

Σήμερα, υπάρχουν καταστήματα νυφικών σε όλο τον κόσμο που εμπορεύονται τα νυφικά Demetrios. Από την Αμερική μέχρι την Αυστραλία οι νύφες #demetriosbrides είναι από τις πιο όμορφες και χαρούμενες όλου του κόσμου!

yes_i_do_demetriosny_6.jpg

 

 Μέχρι να μάθουμε τον επόμενο προορισμό της καμπάνιας “Love letters to the world”, κάνετε scroll down και ανακαλύψτε τα πιο ονειρεμένα, glamorous και effortlessly chic νυφικά της συλλογής!

yes_i_do_demetriosny_5.jpg

yes_i_do_demetriosny.jpg

yes_i_do_demetriosny_4.jpg

Yes I Do Note: Η καμπάνια πραγματοποιήθηκε σε τέσσερις διαφορετικές χώρες που αποτελούν ορόσημο και πηγή έμπνευσης για τον ταλαντούχο σχεδιαστή Demetrios James Elias. Ανυπομονείτε κι εσείς όσο εμείς για τον επόμενο προορισμό;

Must Read:

Love letters to the world: Ο οίκος Demetrios γιορτάζει 40 χρόνια πραγματοποιώντας μια ξεχωριστή καμπάνια σε 4 διαφορετικές χώρες

Love letters to the world: Tαξίδι στο Μιλάνο μέσα από τα συγκλονιστικά νυφικά του οίκου Demetrios

Demetrios: Το νεοκλασικό κόσμημα του Πειραιά που πρέπει να επισκεφτείς

Most Popular:

Cover story: Tαξιδέψτε στο πιο cozy και μαγικό σκηνικό μέσα από το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!