«Αγαπημένη στιγμή είναι η προσωπική επαφή με κάθε πελάτισσα την ώρα του fitting. Ό,τι έχω οραματιστεί παίρνει μορφή πάνω στο σώμα κάθε γυναίκας, νιώθω ευτυχία και ολοκλήρωση», εξομολογείται ο ταλαντούχος Έλληνας σχεδιαστής μόδας, Γιάννης Λάσκος, ο οποίος υπόσχεται να «ταξιδέψει» κάθε bride-to-be στον δικό του μοναδικό κόσμο. Σε έναν κόσμο όπου ο μινιμαλισμός και η πολυτέλεια «παντρεύονται» με τον ρομαντισμό, τη θηλυκότητα, τη γεωμετρία και τη θεατρικότητα, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ονειρεμένων νυφικών.

Αντλώντας έμπνευση από το όραμά σας, ο καταξιωμένος fashion designer και η ομάδα του δίνουν πνοή στην εικόνα της πιο ευτυχισμένης στιγμής της ζωής σας. Μέχρι να γίνει, όμως, αυτό και να φτάσετε τελικά στη μεγάλη ημέρα και στο απόλυτο νυφικό… έχει προηγηθεί μια bridal προετοιμασία, η οποία στο Atelier Laskos μετατρέπεται σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, τη στιγμή που έχετε απέναντί σας έναν τόσο αξιόλογο και ευγενικό επαγγελματία, ο οποίος έχει λάβει αμέτρητες διακρίσεις, δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και επιλέγει υψηλής ποιότητας υφάσματα για τις haute couture δημιουργίες του; Brides-to-be, πραγματικά δεν φαντάζεστε πόσο μαγική μπορεί να είναι η πρόβα νυφικού στο πλευρό του Γιάννη Λάσκου!

Love at first sight!

Από την πρώτη συνάντησή σας με τον έμπειρο σχεδιαστή και την άρτια καταρτισμένη ομάδα του στο Atelier Laskos, θα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα! Όλο το team θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό σας για να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό wedding dress, που θα εκπέμπει κομψότητα και αισθησιασμό, πάντα ακολουθώντας τις επιταγές του προσωπικού στιλ και του χαρακτήρα σας.

THE design

Η αγάπη του Γιάννη Λάσκου για τη γυναικεία φιγούρα αποδεικνύεται από τον τρόπο με τον οποίο την απεικονίζει στα σχέδιά του. Θαυμάστε, λοιπόν, το νυφικό σας στο χαρτί πριν ακόμη πάρει σάρκα και οστά, και γίνει μια εκθαμβωτική bridal δημιουργία.

Let’s go fitting!

Η πιο σημαντική στιγμή στο ατελιέ του Γιάννη Λάσκου είναι η προσαρμογή κάθε δημιουργίας στον σωματότυπο για τον οποίο έχει αποκλειστικά σχεδιαστεί. Ναι, σωστά καταλάβατε! Ήρθε η ώρα η αρχική ιδέα -αυτή που τόσο καιρό θαυμάζατε στο χαρτί-  να ζωντανέψει στο σώμα σας κι εσείς να δείτε για πρώτη φορά επιτέλους τον εαυτό σας στον καθρέφτη με το ultra chic νυφικό σας.

Its time to sparkle!

Αφού έχετε κάνει τα απαραίτητα fittings στο Atelier Laskos και αφού η bridal δημιουργία σας έχει ολοκληρωθεί, είστε ready… to shine! Απολαύστε τη μινιμαλιστική αρχιτεκτονική και την πολυτέλεια που αποπνέει το breathtaking νυφικό σας, «παίξτε» με τον φωτογραφικό φακό την ημέρα του γάμου σας και ζήστε στο έπακρο την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας.

Με το καλό!

RELATED POSTS