Ευτυχώς η αντίληψη που συνοψίζεται στη φράση «δε βγάζουμε το μωρό έξω για να μην κρυώσει» τείνει να εκλείψει. Αυτό οφείλεται βέβαια στους θαρραλέους γονείς «νέας γενιάς» που αντιλαμβάνονται πλέον πως δεν υπάρχει τίποτα πιο υγιές για την ανάπτυξη ενός παιδιού από μια βόλτα στον καθαρό αέρα, και φυσικά στην Inglesina, που δημιουργεί τα πιο εύχρηστα και ασφαλή προϊόντα για τις πρώτες βόλτες με το μωρό μας…!

Καρεκλάκι φαγητού My Time 

Το παιδικό γεύμα είναι μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά μέχρι λίγες ώρες…! Σίγουρα λοιπόν το μωρό πρέπει να είναι άνετο, να κάθεται σε σωστή στάση ώστε να καταπίνει καλά, και φυσικά να έχει οπτική επαφή με τη μαμά. Το καρεκλάκι φαγητού My Time, με ζώνες ασφαλείας 5 σημείων και ιμάντες πλάτης που προσαρμόζονται ανάλογα με το ύψος, εξασφαλίζει όλα τα παραπάνω, ενώ, χάρη στην ανακλινόμενη πλάτη, δίνει τη δυνατότητα στο μωρό να ξαπλώσει ανάμεσα στα γεύματα και να ξεκουραστεί. Επιπλέον μπορείτε να το μεταφέρετε μέσα στο σπίτι, καθώς διαθέτει πίσω τροχούς για εύκολη μετακίνηση και, όταν κλείνει, στέκεται όρθιο!  

Beloved Yes I do detail: Πλένεται στη στιγμή με ένα απλό σφουγγάρι, ενώ ο δίσκος σερβιρίσματος μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων!

Κάθισμα αυτοκινήτου NEWTON

Τα παιδικά προϊόντα έχουν εκ των πραγμάτων περιορισμένη διάρκεια, αφού τα παιδιά αναπτύσσονται πολύ γρήγορα. Μοναδική ίσως εξαίρεση αποτελεί το «έξυπνο» παιδικό κάθισμα Newton που είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας μεταξύ 1 και 12 ετών! Είναι σχεδιασμένο με τρόπο ώστε να προσαρμόζεται στην ανάπτυξη του παιδιού, ενώ η δυνατότητα ανάκλισης της ανατομικής του πλάτης σε 4 θέσεις εξασφαλίζει ένα άνετο και ξεκούραστο ταξίδι. Επιπλέον είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία Side Head Protection και πλευρικά ένθετα από EPS, για μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία, ενώ το εργονομικό και κεκλιμένο σχήμα του προσκέφαλου εμποδίζει το κεφάλι του παιδιού να πέσει μπροστά κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Beloved Yes I do detail: Έχει αφαιρούμενη υφασμάτινη επένδυση που πλένεται στους 30 °C!

Χειμερινοί υπνόσακοι

Αν και τα συστήματα μεταφοράς Inglesina είναι εξοπλισμένα με μετωπικό σκιάδιο, που κατεβαίνει πολύ χαμηλά, και με ποδόσακο, που ανεβαίνει πολύ ψηλά, παρ’ όλα αυτά οι χειμερινοί υπνόσακοι εξασφαλίζουν 100% προστασία από το κρύο, τον αέρα, το νερό… και τους λεκέδες! Προσαρμόζονται σε όλα τα πορτμπεμπέ, στα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου και στα καρότσια της Inglesina, διαθέτουν ρυθμιζόμενη κουκούλα, απαλή επένδυση από φλις, άνοιγμα σε δύο σημεία, και μπορείτε να τα βρείτε σε δύο μεγέθη, ένα για βρέφη κι ένα για παιδιά έως 2 ετών (δυστυχώς όχι και για ενήλικες!).

Beloved Yes I do detail: Το οπίσθιο ένθετο, από αντιολισθητικό υλικό, διατηρεί τον υπνόσακο στη θέση του!

Παρκοκρέβατο Lodge

Στην ίδια λογική το υψηλής αισθητικής πολυχρηστικό παρκοκρέβατο Lodge, που πάει παντού! Κλείνει και ξαναστήνεται όσο εύκολα ανοιγοκλείνει μια ομπρέλα, ενώ μπαίνει σε πρακτική τσάντα μεταφοράς.

Beloved Yes I do detail: Διαθέτει πλευρικές θήκες αποθήκευσης για την αποθήκευση παιχνιδιών!

Stand up

Όλοι γνωρίζουν πόσο καθοριστικής σημασίας είναι ο ύπνος για τη σωστή ανάπτυξη του μωρού, και πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον διακόπτουμε. Χάρη στη βάση στήριξης Stand up, τα πορτμπεμπέ αλλά και τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου Group 0+ της Inglesina μπορούν να σταθούν οπουδήποτε, ακόμα και για έναν γρήγορο υπνάκο…!

Το σύστημα μεταφοράς APTICA

Εξοπλισμένο με πορτμπεμπέ μεγάλων διαστάσεων, στρώμα και WelcomePad™ για το πορτμπεμπέ, βάση στήριξης Stand up, κάθισμα αυτοκινήτου και φυσικά το καρότσι, ξεχωρίζει όχι μόνο για τη λειτουργικότητά του, αλλά και για το υψηλής αισθητικής glamorous design…

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης…

Aptica: The Glam Crossover by Inglesina

Inglesina: There is a story inside!

6 gadgets για χαρούμενες και ξέγνοιαστες διακοπές από την Inglesina