Όταν χτύπησε σήμερα το πρωί το κουδούνι και έφτασε στο γραφείο το kit με το Quiet Life αισθάνθηκα πως κάποιος με παρακολουθεί! Η φάση με τις μαμάδες έχει ως εξής: μόλις γεννήσεις αποχαιρετάς τον ύπνο. Για μήνες.

Εγώ κοιμάμαι όταν κοιμάται ο μικρός, αλλά και πάλι όταν αυτός κοιμάται, δεν έχω τον ύπνο στο τσεπάκι. Οι αγωνίες μου, τα άγχη μου, το νέο πρόγραμμα έχει ταράξει τον ύπνο μου και έτσι συχνά ενώ είμαι πολύ κουρασμένη δεν καταφέρνω να κλείσω μάτι.

lanes

Τα Quiet Life των Lanes τα ξέρω γιατί τα έπαιρνα όταν έδινα πανελλήνιες! Άλλη δύσκολη περίοδος και αυτή!

Μου τα είχε δώσει η φαρμακοποιός μου γιατί είναι φυτικά, χωρίς παρενέργειες και ως εκ τούτου χωρίς πιθανότητα εθισμού. Με βασικό συστατικό του τη Βαλεριάνα και άλλα φυτικά συστατικά όπως πασιφλόρα, λυκίσκο, άγριο μαρούλι και λεοντόνουρο, γνωστά για τις χαλαρωτικές, ηρεμιστικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες, σε συνδυασμό με βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2 και Β3) συντελούν σε ένα υγιές νευρικό σύστημα και έναν όμορφο ύπνο, ενώ το παίρνεις χωρίς ιατρική συνταγή.

Quiet life box 100 tabs new

Τώρα, μόλις η ώρα πάει 12 και αν δω ότι έχω υπερένταση παίρνω ένα quiet life και ετοιμάζομαι για ύπνο. Έτσι χαλαρώνω, χωρίς να επιβαρύνω τον οργανισμό μου  και εκμεταλλεύομαι στο 100% τις λίγες ώρες ύπνου που έχω στη διάθεσή μου!

Yes I Do Info:

Το Σάββατο 21 Μαρτίου, το Quiet Life θέλοντας να γιορτάσει με χιούμορ την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, σας παροτρύνει να επισκεφτείτε το  εμπορικό κέντρο RIVER WEST για να μάθετε μυστικά και συμβουλές για όνειρα γλυκά, δίνοντας σας την ευκαιρία να κερδίσετε ένα μοναδικό δώρο για ξεκούραστο ύπνο!

PS: Πολύ σωστά η φίλη μας η Παυλίνα μας έφερε αυτό το φορμάκι από τα firstimemommy!

ifiamnotsleeping-480x681