Η συνεργασία της DISNEY με τη φωτογράφο Calliope για την παγκόσμια καμπάνια #DreamBigPrincess αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα όνειρα των παιδιών, αλλά και αφορμή για μια inspirational συζήτηση με την Calliope για την ημέρα που κάθε γυναίκα μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσα. Την ημέρα του γάμου της!

calliope_disney_yesido_1

 

disney-yes-i-do-4-calliope

calliope_disney_yesido_4

Calliope, κάθε γυναίκα θα λέγαμε ότι ζει το “όνειρο της πριγκίπισσας” την ημέρα του γάμου της. Εκείνη την ημέρα είναι πιο λαμπερή και πιο ευτυχισμένη από ποτέ και νιώθει ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα! Είναι το νυφικό, κάτι ανάλογο με τα φορέματα των πριγκιπισσών της DISNEY;

Είναι αλήθεια πως όλες οι νύφες όταν έρxεται η μεγάλη ημέρα νιώθουν σαν πριγκίπισσες! Φυσικά το νυφικό αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στο γάμο αλλά και στη ψυχολογία της νύφης… θέλει να είναι λαμπερή, ευτυχισμένη, δυναμική, χαρούμενη, όπως ακριβώς οι πριγκίπισσες!

calliope_disney_yesido_2

Πώς μπορεί να ένα ζευγάρι να ζήσει το δικό του “happily ever after” και να διατηρήσει για πάντα το υπέροχο feeling της ημέρας του γάμου;

Σίγουρα η μέρα του γάμου είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, ίσως η πιο χαρούμενη μέρα ενός ζευγαριού! Πιστεύω πως το happily ever after το ζεις μέσα από μικρές μαγικές στιγμές που συλλέγεις από την καθημερινότητα. Το κάθε ζευγάρι έχει το δικό του τρόπο να κρατά τον ενθουσιασμό ζωντανό!

Yes I Do Info:

Η Disney δημιούργησε την παγκόσμια καμπάνια #DreamBigPrincess, όπου στην Ελλάδα συνεργάστηκε με την καταξιωμένη επαγγελματία φωτογράφο Calliope (Καλλιόπη Καρβούνη), με στόχο να ενθαρρύνει όλα τα παιδιά σε κάθε μέρος του κόσμου να ονειρεύονται χωρίς περιορισμούς μέσα από πολλαπλά πρότυπα. Η Disney παγκοσμίως συνεργάστηκε με είκοσι πέντε γυναίκες, επαγγελματίες φωτογράφους, από δεκαέξι χώρες όπου η δουλειά της κάθε μιας εμπνέεται από διαφορετικές επιρροές, φέρνοντας το μήνυμα #DreamBigPrincess στο προσκήνιο.

calliope_disney_yesido_3

Πηγή έμπνευσης για την Ελληνίδα επαγγελματία φωτογράφο Calliope στάθηκαν οι δύο κόρες της. Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η γνωστή φωτογράφος απαθανατίζει τη μία της κόρη να φωτογραφίζει τη δεύτερη σε σκηνικό με έντονο το ελληνικό στοιχείο, ένα καλοκαιρινό απόγευμα στα Αναφιώτικα στην Πλάκα. Η Ίντια Καρβούνη, που από μικρή θέλει να μοιάσει στην ηρωίδα της, τη μαμά της, και να ακολουθήσει το όνειρό της να γίνει φωτογράφος, παίρνει το φακό της Calliope και δημιουργεί μοναδικά στιγμιότυπα με την αδερφή της, Άννα!

«Γεννήθηκα με την ανάγκη να εκφραστώ μέσα από την τέχνη…θέλω μέσα από τις φωτογραφίες μου να περάσω μηνύματα αισιοδοξίας και να κάνω τα παιδιά να ονειρευτούν κάτι όμορφο»

site: princess.disney.gr

twitter: #DREAMBIGPRINCESS

 

Συνέντευξη στη Μυρτώ Κάζη