Είστε #confetti_lover ή ανήκετε σε εκείνους που σε χρόνο ρεκόρ ”αποδομούν” τη μπομπονιέρα για να γευτούν τα κουφέτα; Σε όποια ομάδα και αν λέτε ”Yes I Do”  δεν υπάρχει περίπτωση να μη λατρέψετε τη νέα σειρά κουφέτων Sweet Glamour της κουφετοποιΐας Crispo που ξεχωρίζουν τόσο για τον πυρήνα ωμού αμυγδάλου στο εσωτερικό τους όσο και για τις μοναδικές τους γεύσεις.  Tο ένα πιο γευστικό και πιο όμορφο από το άλλο και η νέα τάση στα wedding favors…μόλις γεννήθηκε!

#1  Sweet glamour κουφέτα με γεύση φρούτα του δάσους σε λιλά χρώμα. 

Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό, τότε τα κουφέτα με ακαβούρδιστο αμύγδαλο, εξαιρετικά λεπτή επικάλυψη ζάχαρης και εμποτισμένα με γεύση φρούτων του δάσους θα σας χαρίσουν μια μοναδική γευστική ”Crispo εμπειρία”. Η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει περίπου 150 τεμάχια κουφέτα αμυγδάλου ενώ το παστέλ λιλά τους χρώμα θα κάνει upgrade στα wedding favors

 

#2 Sweet glamour κουφέτα με γεύση καρύδα σε γαλάζια απόχρωση.

Η ακαταμάχητη γεύση της καρύδας από τη μια θα σας συντροφεύσει στα ανοιξιάτικα events και από την άλλη θα πρωταγωνιστήσει στους καλοκαιρινούς γάμους λόγω της εξωτική της γεύσης και της γαλάζιας απόχρωσης των πιο λαχταριστών κουφέτων που θα δοκιμάσετε ποτέ. Η αυθεντική γεύση του καρπού του αμυγδάλου θα χαρίσει στους καλεσμένους σας μια μοναδική γευστική εμπειρία!

 

#3 Sweet glamour κουφέτα με γεύση λεμόνι σε κίτρινη απόχρωση.

Η γεύση λεμόνι είναι ιδιαίτερη, άκρως χαρακτηριστική ενώ άνετα μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες γεύσεις που θα ισορροπήσουν το γευστικό ”ταξίδι” στον υπέροχο κόσμο της Crispo. H κίτρινη του απόχρωση αποτελεί top τάση για τις φετινές ανοιξιάτικες βαπτίσεις και όχι μόνο!

 

#4 Sweet glamour με γεύση μακαρόν σε ιβουάρ απόχρωση. 

Ποιος να φανταζόταν ότι ένα τόσο δα μικρό κουφέτο μπορεί να μας ταξιδέψει στο μαγικό Παρίσι και συγκεκριμένα να μας χαρίσει τη μοναδική γεύση των λαχταριστών μακαρόν. Μία από τις πιο chic επιλογές που μπορείτε να κάνετε αν είστε λάτρεις της Γαλλίας αλλά και των πιο ντελικάτων γλυκισμάτων με την ιδιαίτερη γεύση.

#5 Sweet glamour με γεύση ricotta pera σε απόχρωση της μέντας. 

Ο πυρήνας από ακαβούρδιστο ξεφλουδισμένο αμύγδαλο γίνεται ένα με τη μοναδική γεύση της ricotta pera, δημιουργώντας ένα από τα πιο ακαταμάχητα κουφέτα της σεζόν. Το κομψό χρώμα της μέντας μπορεί να ενταχθεί εξαιρετικά σε events με ρομαντικό ή vintage αέρα.

Worth to know: Η Crispo είναι η μόνη κουφετοποιΐα που διαθέτει στην Ελλάδα gluten free κουφέτα ενώ παράγει ημερησίως 47 τόνους από τα πιο γευστικά κουφέτα!

RELATED POSTS