«Τώρα είναι η ευκαιρία!» Αυτό το μήνυμα θέλει να μοιραστεί η Στέλλα Μανίκα, ιδιοκτήτρια του χώρου, με όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια που οργανώνουν τον γάμο τους σε καιρούς πανδημίας. «Τα μέτρα προστασίας μπορεί να αλλάζουν και να μας επιβάλλουν διάφορους περιορισμούς, είναι σημαντικό όμως στην αναποδιά να μπορούμε να δούμε την ευκαιρία, να βρίσκουμε τρόπους να εκπληρώνουμε τους στόχους και τα όνειρά μας και να πηγαίνουμε παρακάτω». Και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο. Άλλωστε, στις Κυκλάδες ξέρουν από «μποφόρ» και αν έχουν μάθει κάτι καλά, είναι να δαμάζουν τα κύματα και να είναι ευέλικτοι…

Προετοιμασία γάμου σε 10 μέρες; Κι όμως, στο The Secret View έγινε! (Μην το δοκιμάσετε μόνοι!)

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της «ευελιξίας» αποτελεί ο γάμος της Keira και του James που έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Ο ρόλος της Στέλλας Μανίκα υπήρξε καταλυτικός, αφού βοήθησε ώστε να βρεθούν οι κατάλληλοι συνεργάτες και να οργανωθούν όλα μέσα σε 10 μόλις μέρες, αποδεικνύοντας πως «αν το ζευγάρι είναι αποφασισμένο γι’ αυτό που θέλει να κάνει, φροντίζει να παραμένει χαλαρό κατά τη διάρκεια όλης της προετοιμασίας και αντιμετωπίζει τα πάντα με καλοπροαίρετη διάθεση, όλα μπορούν να γίνουν ακόμη και σε σύντομο χρονικό διάστημα, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία!».

Photo: Χαρούλα Σαμαλτάνη

The Secret View: Ένας χώρος προορισμένος να φιλοξενεί τη χαρά

Και βέβαια, η Keira και ο James είναι ένα από τα εκατοντάδες ζευγάρια που επέλεξαν την Πάρο για να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους, καθώς εδώ μπορούν να συνδυάσουν την αυθεντική κυκλαδίτικη ομορφιά, την παράδοση του Αιγαίου και την απλότητα με elegant στιλιστικές επιλογές. Και αυτά ακριβώς είχε κατά νου η Στέλλα Μανίκα όταν αποφάσισε να δημιουργήσει το The Secret View.

«Υπάρχουν προφανώς τα εξαιρετικά ξενοδοχεία και οι πανέμορφες βίλες, αλλά εμείς παρέχουμε κάτι άλλο. Ήταν πολύ βασικό για μένα να δω τι παρέχει το νησί και να προσπαθήσω να κάνω τη διαφορά. Στην Πάρο σίγουρα έλειπε ένας εξωτερικός χώρος που να διατίθεται αποκλειστικά για εκδηλώσεις και που να συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία» εξηγεί. Άφησε λοιπόν μια καριέρα σε πολυεθνικές εταιρείες και δημιούργησε έναν χώρο με όραμα «όποιος τον επισκέπτεται να αισθάνεται αυτό που αισθάνθηκα εγώ την πρώτη φορά που αντίκρισα αυτό το μέρος: Μια ταύτιση με τον χώρο και την ενέργειά του, ώστε να θέλει να ζήσει στιγμές χαράς με ανθρώπους που αγαπάει και να τις θυμάται για πάντα!». Και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα κατάφερε…

Photo: G WEDD FOTOGRAFIA BY GEORGE BOUZAKIS

Yes I Do info: Είτε επιλέξετε το κτήμα The Secret View για να πραγματοποιήσετε τον γάμο σας τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις μεγάλες, φωτεινές μέρες, είτε τον γλυκό Σεπτέμβριο, που κοπάζει συνήθως κι ο αέρας, καλό είναι να έχετε υπόψη σας τα εξής:

• Ο χώρος εκτείνεται σε δύο επίπεδα, χτισμένα αμφιθεατρικά, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με πέτρινα σκαλοπάτια.

Photo: Βάσω Μαραγκουδάκη

• Στον πρώτο, με την επιβλητική πετρόχτιστη πέργκολα, συνήθως, σερβίρεται το welcome drink, ενώ στο κάτω επίπεδο, ακολουθεί το πάρτι.

Photo: Βάσω Μαραγκουδάκη

• Στα ατού του χώρου συμπεριλαμβάνονται η δυνατότητα που δίνεται στα ζευγάρια να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικές εισόδους, για να κάνουν εντυπωσιακή είσοδο, και το μεγάλο πάρκινγκ.

Photo: Βάσω Μαραγκουδάκη

• Πρόκειται για έναν πραγματικά kids-friendly χώρο. Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα τέθηκε σε εφαρμογή το concept Art, Fun & Wellness, στο πλαίσιο του οποίου υπάρχει η δυνατότητα να στηθεί για παράδειγμα ένα workshop κεραμικής για παιδιά, με στόχο την πραγματική δημιουργική τους απασχόληση κατά τη διάρκεια ενός γάμου.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 

RELATED POSTS

Keira & James: Αυθόρμητος, μαγικός γάμος στο The Secret View

Ο κορωνοϊός απέδειξε πως τελικά οι απρόβλεπτοι micro weddings είναι οι πιο μαγικοί!

Νύφη το καλοκαίρι: 4 συμβουλές που δεν θα ακούσεις πουθενά αλλού

Το motto ''προσέχουμε για να έχουμε'' μόλις βρήκε τη θέση του!

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις.

Πότε να ξεκινήσεις τις πρόβες του νυφικού, πώς να επιλέξεις τον χώρο της δεξίωσης, τι να κάνεις με τα προσκλητήρια και τι με το ταξίδι του μέλιτος.

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Όσα πρέπει να κάνετε έναν χρόνο πριν μέχρι και την actual μέρα του γάμου