Οι καλοκαιρινοί γάμοι της φετινής σεζόν θα είναι μοναδικοί κι αυτό γιατί η Golden Food Concept εγκαινιάζει το Anassa City Events & Ojo City Escape, έναν νέο χώρο 10 στρεμμάτων που έρχεται να αλλάξει μια για πάντα τα δεδομένα στη wedding industry.

Μια καταπράσινη όαση στο κέντρο της πόλης!

Ένα τοπίο απαράμιλλου φυσικού κάλους στο κέντρο της πρωτεύουσας, μέσα στον κήπο της Εθνικής Γλυπτοθήκης, μετατράπηκε στο απόλυτο place to be για τα ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν μια αξέχαστη γαμήλια εμπειρία! Σημείο αναφοράς του σχεδιασμού και της διακόσμησης απετέλεσε η άνεση και ο φυσικός φωτισμός, περιβάλλοντας έτσι με διακριτική πολυτέλεια κάθε στιγμή σας.

Η απλότητα και η πολυτελής αισθητική θα μονοπωλούν στο εξής τα wedding (και όχι μόνο) events χάρη στην πρωτοποριακή ματιά της Golden Food Concept, της γνωστής boutique εταιρείας παροχής υπηρεσιών catering, που με την 20ετή πείρα και τις tailor made υπηρεσίες της διαφοροποιείται από τα τετριμμένα, προσφέροντας άπειρες δόσεις elegance σε κάθε event από την αρχή μέχρι το τέλος.

Yes I Do Note: Εκτός από τα 10 στρέμματα ανοιχτών χώρων μέσα στους κατάφυτους κήπους, το Anassa City Events & Ojo City Escape διαθέτει επίσης κλειστή αίθουσα 200 τ.μ., ημιυπαίθριο χώρο 400 τ.μ., άνετο parking, καθώς και πλήρη κάλυψη οπτικοακουστικών συστημάτων.

Anassa City Events & Ojo City Escape

Διεύθυνση: Κανελλόπουλου 4, Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή, Τ.Κ. 115 27

Tηλέφωνο: +30 6975204242

E-mail: sales@goldencatering.gr

Website: www.goldencatering.gr

RELATED POSTS

Thank us later: Τι πρέπει να προσέξεις αν ο γάμος σου και η δεξίωση γίνονται σε διαφορετικά locations

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που δεν επιθυμείτε ένα all-inclusive venue, υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξετε.

It’s the final countdown: 10 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσετε την εβδομάδα πριν από τον γάμο σας

Το Yes I Do ετοίμασε τη λίστα με όλες τις λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής!