Κάθε αντικείμενο ή αξεσουάρ που προσθέτετε στο wedding look σας εξιστορεί τη δική του ιστορία και γίνεται μέρος της πλοκής του γάμου σας. Τα κοσμήματα έχουν, βέβαια, πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς κρύβουν μέσα τους συναισθήματα ευτυχίας και χαράς που συνδέονται άρρηκτα με τις πολύ σημαντικές στιγμές της ζωής μας. Αυτές τις ιστορίες από χρυσό και ασήμι αφηγούνται τα χειροποιήτα κοσμήματα της Thallo που δημιουργούνται για να χαρίσουν σε κάθε νύφη ιδιαίτερο στιλ, με έμπνευση από την αρχαιοελληνική κομψότητα και τα μοτίβα της μυθικής εποχής.

Αριστερά: Σκουλαρίκια Venus Ivy (8)
Δεξιά: Σκουλαρίκια Mimosa (4)

Από, όλη τη συλλογή, αναζητήσαμε και βρήκαμε τα 10 που ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά χάρη στη μοναδικότητά τους και τη φινέτσας που αποπνέουν.

1. Κολιέ Alice από επιχρυσωμένο μέταλλο 24Κ σε σχήμα φύλλου με ευέλικτο σύρμα 24Κ.2. Βραχιόλι Milos από επιχρυσωμένο μέταλλο 24Κ σε σχήμα φύλλου πικροδάφνης που αγκαλιάζει κομψά το μπράτσο.3. Ιδανικό για statement εμφάνιση διπλό δαχτυλίδι Hebe από επιχρυσωμένο μέταλλο 24Κ σε σχήμα φύλλων ήβης.4. Σκουλαρίκια Mimosa από επιχρυσωμένο ασήμι 24Κ και σχέδιο που απεικονίζει μικροσκοπικές μιμόζες.5. Σικ κολιέ Myrtis από επιχρυσωμένο ασήμι 24Κ.6. Σκουλαρίκια Amaryllis από επιχρυσωμένο ασήμι 24Κ και βάσεις από χρυσό 24Κ σε σχήμα φύλλων.7. Βραχιόλι Berenice Olive από ασήμι αριστοτεχνικά πλεγμένο.8. Σκουλαρίκια Venus Ivy από επιχρυσωμένο μέταλλο.9. Δαχτυλίδι Chloe από ατόφιο ασήμι και κεντρική πέτρα στο χρώμα του σμαραγδιού.10. Βραχιόλι Isidora από επιχρυσωμένο μέταλλο 24Κ σε σχήμα φύλλων.

Αφηγηθείτε το δικό σας bridal story φορώντας κοσμήματα Thallo και κάντε upgrade στη νυφική σας εμφάνιση προσδίδοντας της το στιλ και τον αέρα μιας εποχής μυθικής. 

Διαβάστε επίσης…

Summer brides, αναβαθμίστε το νυφικό σας look με τα κορυφαία hair accessories με την υπογραφή του brand Thallo

Πώς θα πεις σε κάποιον που έχεις ήδη καλέσει στον γάμο σου ότι, τελικά, έμεινε εκτός λίστας;

Bridal inspiration από την Katie Holmes και 8 ακόμα σταρ που παντρεύτηκαν φθινόπωρο με τα πιο παραμυθένια νυφικά του κόσμου!