Γαμήλια στέφανα με φινέτσα, με minimal και boho αέρα ακούν στο όνομα ΠΡΙΓΚΙΠΩ. Η γαμήλια σειρά L by ΠΡΙΓΚΙΠΩ έχει αγαπηθεί από κάθε νέο ζευγάρι για την απλότητα και τη μοναδικότητα των σχεδίων της και ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική και την προσωπικότητα των νεόνυμφων. Αυτό που κάνει τα στέφανα ΠΡΙΓΚΙΠΩ να αποκτούν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του ζευγαριού είναι ο “χαρακτήρας” που αντιπροσωπεύουν. 

Σχεδιασμένα αποκλειστικά για το ζευγάρι τα στέφανα L by ΠΡΙΓΚΙΠΩ δημιουργούνται από ορείχαλκο & ασήμι 925, με επιμεταλλώσεις πλατίνας, χρυσού 24Κ και ροζ χρυσού 14Κ κερδίζοντας όλα τα βλέμματα την ημέρα του γάμου. Η Καλομοίρα και η Κέλλυ, δημιουργοί του παραμυθένιου brand, συμβουλεύουν το ζευγάρι για την επιλογή στεφάνων και παρουσιάζουν τη νέα ΠΡΙΓΚΙΠική συλλογή τους.

Πώς συμβουλεύετε ένα ζευγάρι να βρεί τα στέφανα που του ταιριάζουν;

Κάθε ζευγάρι έχει το δικό του στιλ, τη δική του φιλοσοφία και έτσι επιλέγουν αυτό που τους ταιριάζει στο ύφος του γάμου τους. Η συμβουλή μας πάντα είναι να επιλέγουν αυτό που τους αντιπροσωπεύει και θα τους συντροφεύει εκείνη την ημέρα.

Minimal, boho ή με έντονες γραμμές στέφανα; Τι προτιμούν συνήθως τα νέα ζευγάρια;

Εξαρτάται από τον χαρακτήρα του γάμου τους! Σίγουρα υπάρχουν επιλογές για όλους, είτε μίνιμαλ, είτε boho, είτε με έντονες γραμμές.

Γιατί θα παροτρύνατε ένα ζευγάρι να επιλέξει τα στέφανα ΠΡΙΓΚΙΠΩ;

Γιατί στο εργαστήριο Πριγκιπώ κατασκευάζουμε κοσμήματα και στέφανα επειδή αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Αυτή η αγάπη λοιπόν θα συντροφεύει το ζευγάρι στην πιο σημαντική στιγμή τους.

lbyprigipo_crowns-2.jpg

Διαβάστε επίσης:

«L» by Πριγκιπώ Έτσι σε Πριγκιπώ!

Nυφικό: 5 φωτογραφίες που δεν πρέπει να λείψουν από το wedding album σας

Top 6 Bridal Dress Designers