Η PANDORA γιόρτασε και φέτος την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μία ρομαντική και πρωτότυπη συλλογή κοσμημάτων. Δεν ήταν λίγοι οι “Βαλεντίνοι” που αποφάσισαν να κάνουν δώρο στις αγαπημένες τους ένα μαγικό κόσμημα που θα το φορούν και θα λάμπουν! Ανάμεσά τους βρέθηκαν και πολλοί επώνυμοι, όπως οι fashion bloggers Έλενα Γαλύφα, Αννούσα Μελά και Λαβίνια Σταθάκη αλλά και οι ηθοποιοί Γιάννης Αϊβάζης,  Αντίνοος Αλμπάνης και  Δημήτρης Μακαλιάς, που επέλεξαν κοσμήματα PANDORA για το άλλο τους μισό και έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης!

Φέτος κυρίαρχο ρόλο και πηγή έμπνευσης για τα νέα σχέδια της συλλογής αποτέλεσε η καρδιά ως το διαχρονικό σύμβολο της αγάπης! Καρδιές και μηνύματα αφοσίωσης συνδυάζουν το πάθος και τη θηλυκότητα στα εντυπωσιακά κοσμήματα της σειράς “Love Struck”, δεξιοτεχνίες από σμάλτο, κρύσταλλα και χειροποίητα Murano καθώς και το αποτελούμενο από δύο καρδιές δαχτυλίδι “Foreverhearts” έκλεψαν την καρδιά των ερωτευμένων. Από τη συλλογή των κοσμημάτων δεν λείπουν οι φιόγκοι και οι κορδέλες της σειράς “Ribbons of Love” που χαρίζουν σε κάθε γυναίκα την κομψότητα που πάντα επιθυμούσε!

PANDORA (1)

Γιάννης Αϊβάζης

PANDORA (4)

Έλενα Γαλύφα & Γιάννης Αϊβάζης στο PANDORA Concept Store στη Γλυφάδα

PANDORA (3)

Έλενα Γαλύφα

PANDORA (10)

Αντίνοος Αλμπάνης στο PANDORA Concept Store στην Ερμού 37

PANDORA (5)

Αννούσα Μελά

PANDORA (6)

Ο Δημήτρης Μακαλιάς στο PANDORA Concept Store στο The Mall

PANDORA (7)

Η Λαβίνια Σταθάκη με κοσμήματα PANDORA

Όλοι οι άνδρες που επέλεξαν ένα από τα μοναδικά κοσμήματα της PANDORA για την αγαπημένη τους από τις 11 έως τις 14 Φεβρουαρίου είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση για ένα μαγευτικό 3ήμερο στη Ρώμη!

Ειδικά το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, όσοι βρέθηκαν για τις αγορές τους στα PANDORA Concept Stores  στην Ερμού 37,  στο The Mall και στη Γλυφάδα, δοκίμασαν γλυκές γεύσεις από το ειδικά σχεδιασμένο candy bar και είχαν την ευκαιρία να στείλουν ένα τρυφερό μήνυμα στην αγαπημένη τους.

PANDORA (9)

To ρομαντικό candy bar

Pandora

Website: www.pandora.net

eshop: www.pandorashop.gr

Facebook: PandoraGreece

Yes I do team