Όταν οι προβολείς σβήσουν και η μεγάλη ημέρα φτάσει στο τέλος της, αυτό που θα μείνει να σας θυμίζει για πάντα τα συναισθήματα χαράς που νιώσατε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας, είναι μια σειρά από υπέροχες γαμήλιες φωτογραφίες. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να επιλέξετε τους κατάλληλους επαγγελματίες που θα απαθανατίσουν τα αληθινά χαμόγελα ευτυχίας, τη συγκίνηση και τα κύματα αγάπης που πλημμύρισαν εσάς και τους καλεσμένους σας.

Από την ημέρα του γάμου μέχρι το next day shooting, o φωτογράφος που θα επιλέξετε είναι ο άνθρωπος που θα βρίσκεται στο πλευρό σας για να σας κάνει να νιώσετε άνετα και να αποτυπώσει τον πιο ήρεμο, αληθινό εαυτό σας στις λήψεις του. Αυτό το μοναδικό χάρισμα έχει ο Νίκος Τσέλιος, ο οποίος αγαπά να «αιχμαλωτίζει» τα συναισθήματα που αναδύονται από ανθρώπους που ζουν όμορφες στιγμές, όπως ακριβώς η Κωνσταντίνα και ο Σπύρος που τον εμπιστεύτηκαν για τον γάμο τους τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ας δούμε μαζί αυτή την ονειρεμένη wedding day κλικ προς κλικ…

The preparations

Ένα πορτρέτο της νύφης που λάμπει από ευτυχία, μια κοντινή λήψη στο δαχτυλίδι που επισφράγισε έναν παντοτινό έρωτα και ο γαμπρός που ποζάρει γεμάτος ανυπομονησία λίγο πριν συναντήσει την αγαπημένη του… Η προετοιμασία των weds-to-be αναδεικνύεται μοναδικά από τον έμπειρο φωτογράφο, ο οποίος παρατηρεί τη διαδικασία μέσα από τον φακό του πάντα με σεβασμό και με κύριο μέλημά του να «ξεκλειδώσει» το ζευγάρι, με αποτέλεσμα τις πιο φυσικές, αυθόρμητες φωτογραφίες στον πραγματικά ελάχιστο χρόνο που έχει στη διάθεσή του.

The wedding

Εκείνο το τρυφερό, πρώτο βλέμμα ανάμεσα στο ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας, ο πατέρας του παραδίδει γεμάτος συγκίνηση τη νύφη στον γαμπρό και όλη η κατανυκτική ατμόσφαιρα της τελετής αποτυπώνονται με αριστοτεχνικό τρόπο και διακριτικότητα από τον Νίκο Τσέλιο, ο οποίος βάζει τη δική του ξεχωριστή πινελιά ακόμα και στις πιο κλασικές λήψεις, δημιουργώντας ένα wedding photo album αληθινό κομψοτέχνημα!

The next day shooting

Η Κωνσταντίνα και ο Σπύρος επέλεξαν το Σούνιο για τη next day φωτογράφισή τους, με τον ναό του Ποσειδώνα να δεσπόζει στο background και το γαλάζιο του ουρανού να ενώνεται με της θάλασσας δημιουργώντας τις πιο ρομαντικές λήψεις. Το αίσθημα της πληρότητας, της απόλυτης ευτυχίας και της ανυπομονησίας των newlyweds για τη νέα τους κοινή ζωή είναι φανερά σε κάθε κλικ!

Wedding Credits:

Photos: Nikos Tselios Photography
Venue: Άλσος Νυμφών
Bridal gown: Primalicia
Bridal shoes: Nina New York
Hairstyling: Κωνσταντίνος Ευθυμίου
Make up: Κατερίνα Αντωνίου
Groom’s attire: Monte Napoleone
Groom’s shoes: NAK
Florals: Drimalas Flowers
Car: Join the Beetle

 

RELATED POSTS