Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Δεκατρία χρόνια από την πρώτη τους συνάντηση στα Χανιά όπου σπούδαζαν, η Κάλλια και ο Πασχάλης αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε μια παραμυθένια τελετή με αγαπημένους φίλους και συγγενείς στο πλευρό τους, γεγονός που μαρτυρούν τα φωτογραφικά κλικς του Νίκου Τσέλιου, ο οποίος αποτύπωσε με τον πιο υπέροχο τρόπο όλα τα συναισθήματα που «πλημμύρισαν» το νιόπαντρο ζευγάρι την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του!

yes_i_do_tselios_truestory_12.jpg

Η αμεσότητα και η ευγένεια του κ. Τσέλιου ήταν τα χαρακτηριστικά που κέρδισαν από την πρώτη στιγμή την Κάλλια και τον Πασχάλη. «Ήταν σαν να τον γνωρίζαμε χρόνια. Μας παρουσίασε αναλυτικά τη δουλειά του και τον τρόπο που εργάζεται και φάνηκε αρκετά flexible στο να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία μας, χωρίς τους περιορισμούς και τα πρέπει που είχαμε ακούσει μέχρι εκείνη τη στιγμή», εξομολογούνται στο Yes I Do.

yes_i_do_tselios_truestory_2.jpg

yes_i_do_tselios_truestory_6.jpg

yes_i_do_tselios_truestory_16.jpg

yes_i_do_tselios_truestory_14.jpg

Την ημέρα του γάμου ολόκληρη η ομάδα του κ. Τσέλιου έγινε ένα με τους φίλους και τις οικογένειες του ζευγαριού, γεγονός που τους βοήθησε να ξεπεράσουν το άγχος τους και να απολαύσουν τη διαδικασία της φωτογράφισης. «Η συνεργασία μας ήταν από την αρχή εξαιρετική. Η πολυετής εμπειρία του και ο επαγγελματισμός του, βοήθησαν σημαντικά στο να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε απρόοπτο υπήρξε. Ήταν δίπλα μας διακριτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς για να απαθανατίσει τις στιγμές ευτυχίας και συγκίνησης με τους αγαπημένους μας».

yes_i_do_tselios_truestory_19.jpg

yes_i_do_tselios_truestory_11.jpg

Όσο για το αποτέλεσμα, η Κάλλια και ο Πασχάλης αποκαλύπτουν στο Yes I Do ότι η επιλογή του Νίκου Τσέλιου και της ομάδας του τους δικαίωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα! Τον εμπιστευτήκαμε από την πρώτη στιγμή και η ποιότητα του φωτογραφικού υλικού μας δικαίωσε. Πλέον, μέσα από τις φωτογραφίες του, ζωντανεύουν ξανά όλες αυτές οι ξεχωριστές στιγμές του γάμου μας».

yes_i_do_tselios_truestory_3.jpg

Credits

Location: Άλσος Νυμφών

Wedding gown: MI-RO

Groom’s attire: Hugo Boss

Florist: Paris Flowers

Makeup artist: Theoni Stravokefalou

Hairstylist: Konstantinos Papadopoulos

Must Read:

Nikos Tselios Photography: Οι πιο αυθόρμητες και ατμοσφαιρικές wedding λήψεις έχουν την υπογραφή του

Αυτό το ζευγάρι έβγαλε τις φωτογραφίες του γάμου του 77 χρόνια μετά (και είναι ό,τι πιο γλυκό έχουμε δει)!

Bridal confessions: 3 νύφες αποκαλύπτουν τα πράγματα για τα οποία μετάνιωσαν την ημέρα του γάμου τους

Most Popular:

YID Cover story | Δήμητρα Κοντοβά: She is a super girl!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!