Οι αυθόρμητες, φυσικές, ατμοσφαιρικές -έγχρωμες και ασπρόμαυρες- λήψεις με κινηματογραφική αισθητική, το αίσθημα οικειότητας που δημιουργεί και η διακριτικότητα με την οποία κινείται στον χώρο ήταν τα στοιχεία εκείνα που έπεισαν την Έφη και τον Γιώργο να επιλέξουν τον Κωνσταντίνο Καρτελιά για να δημιουργήσει το γαμήλιο άλμπουμ τους.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε κτήμα της Αττικής, με τους ένστολους συναδέλφους του γαμπρού από την Πολεμική Αεροπορία να τηρούν το γνωστό έθιμο της τιμητικής αψίδας από ξίφη, κάτω από την οποία περνά το ζευγάρι, και τον Κωνσταντίνο Καρτελιά να απαθανατίζει με τον φωτογραφικό φακό του τη δυνατή και γεμάτη συναίσθημα στιγμή.

Ακολούθησαν πολλές ακόμη αριστοτεχνικές λήψεις τόσο από την τελετή όσο και από τη γαμήλια δεξίωση, οι οποίες αποδεικνύουν περίτρανα γιατί ο Κωνσταντίνος Καρτελιάς κατατάσσεται ψηλά στις προτιμήσεις των weds-to-be.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο έμπειρος φωτογράφος, που ειδικεύεται στο documentary wedding photography, αφήνει τα γεγονότα να εξελίσσονται χωρίς να παρεμβαίνει, διαθέτει την εγρήγορση, την ταχύτητα και τις τεχνικές γνώσεις να «αιχμαλωτίζει» τις πιο αυθεντικές, αληθινές στιγμές των newlyweds, αλλά και την ενσυναίσθηση να κατανοεί απόλυτα το γαμήλιο στρες τους.

Και, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, βάζει πάντα τα δυνατά του για να βοηθήσει τον γαμπρό, τη νύφη και τους καλεσμένους τους να αισθανθούν άνετα μπροστά στην κάμερα και να το διασκεδάσουν, μετατρέποντας το photo shooting σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Μα κοιτάξτε με πόσο coolness και διάχυτη χαρά ποζάρουν ο γαμπρός και οι φίλοι του! Σαν… να γνωρίζονταν χρόνια με τον φωτογράφο!

Κάπως έτσι, και αφού έχει βρει το ιδανικό φως, τη σωστή γωνία και την πιο ρομαντική στιγμή του ζευγαριού -όπως αυτή η τόσο τρυφερή αγκαλιά της Έφης και του Γιώργου, που ξεχειλίζει από αγάπη- ο Κωνσταντίνος Καρτελιάς δημιουργεί φωτογραφικά αριστουργήματα, που θα τους συντροφεύουν για μια ζωή!

Yes I Do Note: Ο Κωνσταντίνος Καρτελιάς, αφού ολοκλήρωσε το πρώτο του μεταπτυχιακό στην Οπτική Επικοινωνία και τα Media στην Αθήνα, συνέχισε τις σπουδές του στο Λονδίνο με δεύτερο μεταπτυχιακό στο Φωτορεπορτάζ και το Ντοκιμαντέρ. Η ποιότητα του έργου του έχει αναγνωριστεί, μεταξύ άλλων, μέσα από τη συμμετοχή του σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και σε δημοσιεύσεις διεθνών τίτλων.

WEDDING CREDITS

Photography: Konstantinos Kartelias

Bridal dress: Demetrios

Venue: Polo Club

Decor & Florals: happy happy 

Makeup artist: Marika Nikolaidou

RELATED POSTS

Κωνσταντίνος Καρτελιάς | Οι πιο αυθόρμητες, αυθεντικές φωτογραφίες γάμου έχουν την υπογραφή του!

Έχει το «χάρισμα» να αποτυπώνει στον φακό του τον αυθορμητισμό της στιγμής, πάντα με τη διακριτικότητα που τον χαρακτηρίζει και χωρίς να παρεμβαίνει στα γεγονότα.

Yes I Do! Οι πιο ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης για μια παραμυθένια πρόταση γάμου

Παρίσι, Φλωρεντία ή Βιέννη; Σε ποια πόλη θα πείτε το πολυπόθητο «ναι» στον αγαπημένο σας;

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press