Την colorstories + thekid by Nikiforos τη γνωρίσαμε στο 2ο τεύχος του Yes I Do και αποτελούν μία από τις αγαπημένες μας ομάδες φωτογράφων. Γιατί; Εκτός από την προσωπική μας συμπάθεια για τον πάντα χαμογελαστό και με όρεξη για κάθε είδους συζήτηση “αρχηγό” της Νικηφόρο, αναγνωρίζουμε και το ταλέντο τους να δημιουργούν φωτογραφίες “ιδιαίτερες”, με άποψη και πολύ συναίσθημα. Άλλωστε ο γάμος για την ομάδα της colorstories + thekid by Nikiforos, λειτουργεί πάντα σαν αφορμή για να διηγηθούν ιστορίες-πορτραίτα ανεπανάληπτα της κάθε στιγμής.

WOODS

Εμείς τους συναντήσαμε στο υπέροχο studio τους μεταξύ πολλών φωτογραφίσεων και ταξιδιών και συζητήσαμε μαζί τους για τη φωτογραφία ξεφυλλίζοντας το portofolio τους από φθινοπωρινούς και χειμερινούς γάμους!

Υποστηρίζεται ότι οι πιο όμορφοι γάμοι στην Ελλάδα είναι όσοι γίνονται το φθινόπωρο και το χειμώνα. Ποία είναι η άποψη της colorstories + thekid by Nikiforos;

Στην Ελλάδα μας, ο Ήλιος ο ηλιάτορας μας ταξιδεύει και μας συντροφεύει όλο το χρόνο. Περνά το καλοκαίρι και εξακολουθεί να μας μαγεύει και να μας συναρπάζει με ένα φως φθινοπωρινό πιο βαθύ, πιο γενναιόδωρο, που σέβεται και αναδεικνύει με το δικό του μοναδικό τρόπο το πρόσωπο και προτείνει ανεμελιά και αναζήτηση. Οι εικόνες του φθινοπώρου που αγαπάμε έχουν μέσα τους μία τρυφερότητα και μία αναζήτηση σε χρώματα παστέλ που δένει τόσο αρμονικά με τα ερωτευμένα παιδιά που περπατούν χέρι-χέρι. Και στη συνέχεια χειμώνας. Πιο απρόβλεπτος, αλλά το ίδιο φιλόδοξος και περήφανος, μας δίνει τη δυνατότητα για λήψεις πραγματικά πολύ ιδιαίτερες, με περισσότερο μυστήριο ίσως και μια γλυκιά μελαγχολία που μας τρελαίνει στο studio. Και βέβαια τα χιόνια, και οι γιορτές και οι Αλκυονίδες…

A0_30_ROUNDED

Ποιές είναι οι δικές σας προτάσεις στα ζευγάρια που προγραμματίζουν το γάμο τους αυτές τις εποχές;

Στη συζήτηση που έχουμε με τα ζευγάρια φροντίζουμε ανάλογα με το χαρακτήρα τους και τις προτεραιότητές τους να τους προτείνουμε επιλογές που κάνουν τη βραδιά εκείνη αξέχαστη. Μία όμορφη δεξίωση κατά τη διάρκεια του χειμώνα παραδείγματος χάριν, μας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσουμε σε επίπεδο φωτογράφισης και κινηματογράφισης πολύ διαφορετικά και ξεχωριστά πράγματα από μία δεξίωση το καλοκαίρι. Το ίδιο ισχύει και για τo location shooting που διαφέρει κατά κανόνα, τόσο σε επίπεδο styling,  όσο και concept.

main-photo-24x25,5

Κάνοντας ένα “φωτογραφικό flashback”, ποιός είναι ο “καλύτερος” ή “worth to remember” φθινοπωρινός & χειμωνιάτικος γάμος της colorstories & thekid;

Η ερώτηση παγίδα του Yes I Do… Τους αγαπάμε όλους πολύ-πολύ, όμως η αλήθεια είναι πως υπάρχουν στιγμές που όλα βοηθούν και συνωμοτούν για εικόνες αξέχαστες που λάμπουν μέσα στο χρόνο. Διαλέξαμε ορισμένες από αυτές για να τις παρουσιάσουμε στο τρίτο καταπληκτικό τεύχος σας! 

final collage copy

Ποιά είναι τα YES I DO και ποιά τα NO I DON’T  tips για ένα φθινοπωρινό και ένα χειμερινό γάμο;

Yes I Do: Να το τολμήσετε. Και δεν εννοούμε μόνο τον Σεπτέμβριο… Κάθε εποχή έχει τη δική της χάρη! Ένας σωστά οργανωμένος γάμος σε ένα μικρό παραδοσιακό χωριό μέσα στο χειμώνα έχει μοναδική ατμόσφαιρα! Τα χρώματα του φθινοπώρου και του χειμώνα έχουν μία  εντελώς δική τους προσωπικότητα. Location shooting λοιπόν! Ο γάμος–πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν παραμένει ένα all-timeclassic που στο σωστό χώρο θα μείνει αξέχαστος. Να έχετε  μαζί σας κάτι πολύ chic γιατί θα έχει ψυχρούλα!

No I Don’t: Μην έχετε κανένα δισταγμό και καμία αμφιβολία για τον καιρό. Θα είναι σύμμαχος σε κάθε περίπτωση γιατί αυτός είναι ο γάμος σας και θα είναι υπέροχος! Δεν υπάρχουν I don’t. Διάθεση και κέφι χρειάζεται για το διαφορετικό και το απρόσμενο. Οι εικόνες του φθινοπώρου και του χειμώνα έχουν πάντα τη δική τους προσωπικότητα και γοητεία. Και όπως λέμε πάντα, κορυφαίοι φωτογράφοι υπάρχουν λίγοι. Υπάρχουν όμως και αξίζουν την εμπιστοσύνη του κάθε ζευγαριού που αναζητά μία ματιά διαφορετική και μία κάλυψη υψηλού επιπέδου των προσωπικών τους στιγμών.

_NK16054

Website: www.colorstories.gr

Email: colorstories@gmail.com

Facebook: colorstories + thekid

Τηλέφωνο: 210 8104084 | 6977 122721

Μπορείς να διαβάσεις το άρθρο και στο 3ο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο μπορείς να βρεις εδώ και να γνωρίσεις ακόμα καλύτερα την ομάδα της colorstories+the kid εδώ

NIKIFOROS

NIKIFOROS2

Από την Αργυρώ Γιακούμα