Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Ας είμαστε ειλικρινείς: Το φθινόπωρο είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που η φύση φοράει τα καλά της! Το υπέροχο χρώμα των πεσμένων φύλλων από τα δέντρα, τα λουλούδια σε έντονες αποχρώσεις (ντάλιες, χρυσάνθεμα, κατιφές) και τα φρέσκα φρούτα της εποχής (ρόδια, μήλα), όλα αποτελούν μοναδικά στοιχεία για να τα χρησιμοποιήσετε στη διακόσμηση του φθινοπωρινού γάμου σας.

Φωτογραφίες από Wedding Chicks® (Instagram)

Εκτός όμως από την ομορφιά της φύσης, λατρεύουμε τη ζεστή, cozy ατμόσφαιρα που συνοδεύει τη φθινοπωρινή γαμήλια σεζόν. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο – θα τολμήσουμε να πούμε μαγικό – στο να βλέπεις τα ζευγάρια να επιλέγουν πρωτότυπες παλέτες χρωμάτων (κίτρινο, πορτοκαλί, καφέ) και wedding concepts με ζεστά ροφήματα, χουχουλιάρικες κουβέρτες και κεριά στα τραπέζια. Η ομάδα του Yes I Do συγκέντρωσε μερικές ιδέες διακόσμησης που θα δώσουν ένα ξεχωριστό άρωμα φθινοπώρου στον γάμο σας!

Φωτογραφία από Penelope Pumkin (Instagram)

Φωτογραφίες από Cottonwood Farms (Instagram)Φωτογραφία από Elopement + Wedding Design (Instagram)

Φωτογραφίες από Pittsburgh Wedding Blog (Instagram)Φωτογραφία από Falling for pumpkin (Instagram)Φωτογραφία από Meraki Blommor (Instagram)Φωτογραφία από Mumu Weddings (Instagram)Φωτογραφία από Nashville Wedding Blog (Instagram)Φωτογραφία από Falling for pumpkin (Instagram)

Must Read:

8 κομψοί και πρακτικοί τρόποι να αναβαθμίσεις τον γάμο σου (και είναι όλοι υπέροχοι!)

10 wedding props που θα αλλάξουν όλες τις φωτογραφίες του γάμου σας

Οι 10+3 καλύτεροι floral artists για τον γάμο σας

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!