Θέλετε ο γάμος σας να αφήσει την πιο συναρπαστική γεύση στους καλεσμένους σας; Αυτό υπόσχεται να κάνει η Golden Food Concept, η εταιρεία συνώνυμο της απόλυτης γαστρονομικής εμπειρίας, που εδώ και σχεδόν 20 χρόνια δημιουργεί τις τάσεις στο wedding catering. Η ιδιοκτήτρια Χρύσα Νεραντζή μας μυεί στα food trends που θα πρωταγωνιστήσουν τη φετινή σεζόν.

Τα επιτυχημένα buffet menus δίνουν τη θέση τους στα premium gala dinners, που αποτελούν μία πιο chic option για τους newlyweds και χαρίζουν ένα ανεπανάληπτο ταξίδι γεύσεων στους εκλεκτούς καλεσμένους τους. Η ομάδα πίσω από την Golden Food Concept ετοιμάζει tailor-made menus που βασίζονται σε ποικιλία γαστριμαργικών επιλογών, από premium ποτά και cocktails, φίνα ορεκτικά και εκπληκτικά κυρίως πιάτα μέχρι τα πιο ονειρικά γλυκά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: THANOS ASFIS PHOTOGRAPHY

Όπως μάλιστα εκμυστηρεύεται στο Yes I Do η Χρύσα Νεραντζή, το μυστικό της επιτυχίας ενός gala dinner βρίσκεται στις προτάσεις δημιουργικής γαστρονομίας, εμπνευσμένης από την εγχώρια αλλά και διεθνή κουζίνα, με γνώμονα πάντα τις σύγχρονες διατροφικές προτιμήσεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: THANOS ASFIS PHOTOGRAPHY

Yes I Do Info: Οι εκλεπτυσμένες γεύσεις, η έμφαση στις άριστες πρώτες ύλες, η φροντίδα στη λεπτομέρεια και το υψηλού επιπέδου service που εγγυάται η Golden Food Concept θα δώσουν έναν αέρα κορυφαίας αισθητικής και διακριτικής πολυτέλειας στον γάμο σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: JACOBO PACHON

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.