Η υψηλή ποιότητα, η δημιουργική προσέγγιση στις πρώτες ύλες και η ισορροπία ανάμεσα στην παράδοση και στις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις, αποτελούν στοιχεία που έχουν καθιερώσει το Δειπνοσοφιστήριον Catering ως σημείο αναφοράς στον τομέα των εκδηλώσεων. Στο Yes I Do Christmas Party που πραγματοποιήθηκε στο ολοκαίνουριο Anassa Glasshouse, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να δοκιμάσουν τις εκλεκτές επιλογές finger food αλλά και να μάθουν πρώτοι για την αποκλειστική συνεργασία του Anassa City Events με το Δειπνοσοφιστήριον, μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία που πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα στο wedding industry και όχι μόνο.

Η ομάδα του Δειπνοσοφιστήριον είχε φροντίσει – από το welcome drink μέχρι το επιδόρπιο – ώστε κάθε καλεσμένος να απολαύσει ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Κατά την άφιξή τους στον χώρο της εκδήλωσης, τους Yes I Do guests περίμενε ζεστό Gluhwein με μέλι και γλυκά μπαχαρικά, μαγειρεμένο με φλούδες πορτοκαλιού. Το απόλυτο welcome drink για τους καλεσμένους σας, αν παντρεύεστε στην καρδιά των Χριστουγέννων!


Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, δίσκοι με εξαιρετικής ποιότητας finger food περνούσαν ανάμεσα στους προσκεκλημένους, όπως ταρτάκια βασιλικού με καβούρι και avocado mousse και χωνάκια με gorgonzola, καρύδι και καραμελωμένο αχλάδι ή Asian-style bites, μεταξύ των οποίων oriental chicken cigars, σερβιρισμένα με sweet ‘n’ sour chili sauce, και street-food bites όπως mini σουβλάκια από ψαρονέφρι μαριναρισμένο σε μέλι, καπνιστή πάπρικα και ξύσμα λεμονιού με χειροποίητη BBQ sauce.



Για το τέλος, η έμπειρη ομάδα των chefs του Δειπνοσοφιστήριον είχε ετοιμάσει τα πιο λαχταριστά επιδόρπια, όπως mini pavlova με τραγανή μαρέγκα, φρέσκα φρούτα του δάσους και σάλτσα φράουλας, mini almond pastry με σάλτσα καραμέλας, καθώς και τα περιζήτητα πλέον mini μελομακάρονα και κουραμπιέδες για τα οποία ανυπομονούμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή!
Περισσότερες επιλογές finger food από το Δειπνοσοφιστήριον Catering:






Φωτογραφίες: Αποστόλης Πλατανιάς










