Από τον Παναγιώτη Κούστα

Η ερώτηση είναι πάντα καίρια και η απάντηση πάντα απλή, αρκεί να ξέρεις που να απευθυνθείς. Εγώ, για να λύσω τον απόλυτο γρίφο του πόσα χρήματα πρέπει να ξοδέψει κάποιος για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, απευθύνθηκα στο Google που συνήθως τα ξέρει όλα εκτός από αυτό που θέλω να μάθω. Κι όμως, αυτή τη φορά το ήξερε!

Photo by Jose Martinez on Unsplash

Στην ερώτηση «Πόσα χρήματα πρέπει να υπολογίσεις για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων;» η απάντηση της μηχανής αναζήτησης υπήρξε σαφής. Σύμφωνα με τον γενικό κανόνα, λοιπόν, θα πρέπει το ποσό που θα ξοδέψεις να αντιστοιχεί τουλάχιστον σε δύο μισθούς σου (ή στα έσοδα που έχεις κατά μέσο όρο ανά δίμηνο, αν δεν είσαι μισθωτός). Για παράδειγμα, αν το ετήσιο εισόδημά σου είναι 30.000 ευρώ, θα πρέπει να ξοδέψεις για το δαχτυλίδι 5.000 ευρώ.

Βέβαια, εσύ μπορεί να είσαι από τους τύπους που παίζουν αυτό το παιχνίδι που είναι η ζωή με τους δικούς τους κανόνες, οπότε ίσως σημασία να μην έχει τι λέει το Google, αλλά το τι προστάζει η δική σου καρδιά, το γούστο του προσώπου που θα το προσφέρεις και, φυσικά, η τσέπη σου. Οπότε, anything goes.

Must Read:

Iconic Engagement Rings: Κάνουμε ένα “ταξίδι στο χρόνο” στο μονόπετρο…το αγαπημένο δαχτυλίδι όλων των γυναικών

Tiffany & Co. | Η «αμερικανική εποποιία» του μονόπετρου δαχτυλιδιού

Παντρεύεται η Ariana Grande! Δείτε φωτογραφίες με τον αγαπημένο της και το δαχτυλίδι των αρραβώνων!

Most Popular:

Θρησκευτικοί γάμοι: Πότε θα γίνει η επανεκκίνηση; Όλα τα σενάρια στο τραπέζι.

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις.

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.