Εσείς, οι εκλεκτοί καλεσμένοι σας και ένας ονειρεμένος χώρος όπου θα δοθεί το ραντεβού για να επισφραγίσετε ενώπιόν τους την αγάπη σας. Έτσι ακριβώς φαντάζεστε το τέλειο σκηνικό για την ημέρα του γάμου σας. Αν το μόνο που σας λείπει είναι ο χώρος, το Κτήμα Ορίζοντες αποτελεί το πιο παραμυθένιο wedding venue για να φιλοξενήσει μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας!

The (wedding) place to be

Σε μια άνετη, καταπράσινη έκταση 7,5 στρεμμάτων στην ανατολική Αττική, με δύο μεγάλες πισίνες και καταρράκτες, θα ζήσετε την απόλυτη γαμήλια εμπιερία. Ο εξωτερικός χώρος του κτήματος μπορεί να φιλοξενήσει 550 καθήμενους καλεσμένους, ενώ ο κλειστός χώρος με τα επάλληλα υαλοπετάσματα και την ανοιγόμενη οροφή έχει χωρητικότητα 320 καθήμενων ατόμων. Στα plus του χώρου προσθέστε την όμορφα διακοσμημένη σουίτα για το απαραίτητο freshen up του ζευγαριού και έχετε βρει το wedding venue των ονείρων σας!

Photo credits: Vasilis Kouroupis

Tailor made experience

Η έμπειρη ομάδα πίσω από το Κτήμα Ορίζοντες βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του μελλόνυμφου ζευγαριού, σχεδιάζοντας από κοινού κάθε λεπτομέρεια που θα κάνει τον γάμο σας αξέχαστο. Από τη διακόσμηση μέχρι το menu και από τη μουσική μέχρι τη λίστα των κρασιών, όλα τέλεια ενορχηστρωμένα, για να πλαισιώσουν τη γιορτή της αγάπης σας. Πάντα σύμφωνα με το δικό σας γούστο και τις πολύτιμες προτάσεις και συμβουλές της ομάδας, επιλέγετε το θέμα που σας ταιριάζει κι εκείνοι φροντίζουν να το κάνουν πραγματικότητα!

A perfect combination

Μέσα στο καταπράσινο κτήμα το πετρόχτιστο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας μοιάζει με το τέλειο «καταφύγιο» για να ευλογηθεί αυτή η μοναδική στιγμή σας.

Plus: Οι καλεσμένοι σας αλλά και εσείς δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε, αποφεύγοντας έτσι δυσάρεστες καθυστερήσεις και ταλαιπωρία.

Yes I Do Note: Εκτός από γαμήλια events, η ομάδα πίσω από το Κτήμα Ορίζοντες μπορεί να οργανώσει μοναδικές βαπτίσεις, πάντα με προσοχή στη λεπτομέρεια, χαμόγελο, καλή διάθεση και την απαραίτητη τρυφερότητα που συνοδεύει το πρώτο μεγάλο πάρτι στη ζωής ενός παιδιού. Πολύχρωμα θέματα, μπαλόνια, κατασκευές και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε για τη βάπτιση του μικρού σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

 

RELATED POSTS