Με εμπειρία σχεδόν 50 χρόνων και βασικό μέλημα την ευχαρίστηση στα μάτια των newlyweds, ο Ιωάννης Λάσκαρης, ιδιοκτήτης του ανθοπωλείου Lazaros Flowers, δημιουργεί κάθε φορά και μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων με τις μοναδικές ανθοσυνθέσεις του, για την πιο ευτυχισμένη ημέρα των ζευγαριών που τον εμπιστεύονται.

Από την αρχαιότητα ο γαμήλιος στολισμός είναι συνυφασμένος με την αφθονία, την ευτυχία, την καλή τύχη και τη γονιμότητα και αυτοί οι συμβολισμοί είναι που έχουν μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα του Lazaros Flowers, που αντλεί έμπενευση από την προσωπικότητα και το στιλ των weds-to-be.

Η συνεχής ενημέρωση γύρω από τα floral trends και τη γαμήλια διακόσμηση καθώς και η σχέση που αναπτύσσει με τα ζευγάρια, που στα μάτια του βλέπουν έναν φίλο που θέλει τα πάντα -μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια- να είναι στην εντέλεια, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που κατατάσσουν τον Ιωάννη Λάσκαρη και το Lazaros Flowers ψηλά στις προτιμήσεις τους.

Κάθε σκέψη, κάθε όνειρο και κάθε επιθυμία σας αποτελεί πρόκληση για την ομάδα του Lazaros Flowers. Αρκεί να τους εμπιστευτείτε και θα δημιουργήσουν το πιο ονειρεμένο σκηνικό για τον ημέρα του γάμου σας!

RELATED POSTS

Οι must-have ερωτήσεις που κάθε ζευγάρι πρέπει κάνει στον floral artist του γάμου του

Το μυστικό είναι να αναζητήσετε έναν έμπειρο florist που θα ταιριάζει στο στιλ σας και θα σέβεται το budget σας.

Wedding FAQs: Ποια είναι η αληθινή ιστορία πίσω από τη ρίψη της νυφικής ανθοδέσμης;

Ήξερες ότι πρόκειται για μια παράδοση που ξεκίνησε στην Αγγλία πριν από το 1800;

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press