Το Fthis επίσημος συνεργάτης του Yes I do κάνει αναδρομή στις 19 Μάιου του 2012 και στο γάμο του ιδρυτή  του Facebook και δισεκατομμυριούχου πλέον, Mark Zuckerberg, με την αγαπημένη του Priscilla Chan,  σε μια τελετή που έγινε στην αυλή του σπιτιού του στο Palo Alto της Καλιφόρνια.

mark zuckerberg (1)

Ο γάμος ήταν μια έκπληξη για τους καλεσμένους, αφού οι περισσότεροι νόμιζαν ότι ο λόγος που προσκαλέστηκαν ήταν για την αποφοίτησή της Priscilla Chan από την ιατρική σχολή.

Το ζευγάρι περπάτησε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο διάδρομο, με τη συνοδεία του αγαπημένου τους σκύλου, Βeast. Η Priscilla Chan επέλεξε ένα νυφικό με την υπογραφή της Claire Pettibone, το οποίο ήταν σε ιβουάρ χρώμα, διακοσμημένο με πούλιες.mark zuckerberg (6)

Ο Mark Zuckerberg χάρισε στην αγαπημένη του  ένα δαχτυλίδι με ρουμπίνι και αντάλλαξαν όρκους αγάπης και αφοσίωσης, παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Ο τραγουδιστής των Green Day Billie Joe Armstrong- που ήταν ανάμεσα μέσα στους 100 καλεσμένους του ζευγαριού- αφιέρωσε live στο ζευγάρι ένα τραγούδι αγάπης ενώ λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε μεγάλη δεξίωση, κάτω από τα ψηλά δέντρα στην αυλή του σπιτιού του Mark Zuckerberg.

mark zuckerberg (7)

mark zuckerberg (3)

mark zuckerberg (5)

Οι επισκέπτες δοκίμασαν εκλεκτά εδέσματα από τα δύο αγαπημένα εστιατόρια του ζευγαριού “Palo Alto Sol” και “Fuki Sushi” και για επιδόρπιο δοκίμασαν μικρές τρούφες σοκολάτας σε σχήμα “ποντικάκι”.

mark zuckerberg (8)

Οι νεόνυμφοι Mark Zuckerberg και Priscilla Chan λίγες ημέρες αργότερα, πέρασαν τον μήνα του μέλιτος στην Ιταλία.

mark zuckerberg (4)

mark zuckerberg (2)

Δείτε όλο το άρθρο εδώ 

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή