Είναι και μερικά ζευγάρια που δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι είχαν μέσα στο μυαλό τους όταν επέλεγαν την γαμήλια τούρτα τους. Η αλήθεια είναι ότι όταν ψάχναμε να βρούμε τις πιο αποτυχημένες τούρτες, δύο περιπτώσεις εμφανίστηκαν μπροστά μας. Η πρώτη ήταν ότι το λάθος είχε γίνει από την αρχή – στην επιλογή του θέματος της τούρτας δηλαδή (από το ίδιο το ζευγάρι)-  και η δεύτερη ήταν εκείνη που τις περισσότερες φορές άλλο θες και άλλο σου έρχεται στην πραγματικότητα. Όπως και να έχει, εμείς βρήκαμε τις 13 πιο αποτυχημένες γαμηλίες τούρτες που αξίζει να δείτε για να δείτε τι δεν ΠΡΕΠΕΙ να παραγγείλετε στον δικό σας γάμο. 

ΟΗ ΝΟ!

1. Το ζευγάρι σε διάθεση ” Mr. & Mrs. Smith”, για κάποιο λόγο χτυπά με τα πιστόλια τους zombie και η τούρτα αιμορραγεί. Όχι και τόσο ευοίωνο!

yes_i_do_tourtes.jpg

2. Ωραίο το sushi, αλλά καλύτερα να μείνει στο μπουφέ του γάμου και όχι να πρωταγωνιστέι στη γαμήλια τούρτα. Αλήθεια πρέπει να σχολιάσουμε τα παπάκια γαμπρός – νύφη;

yes_i_do_tourtes_4.jpg

3. Αν κατά την διάρκεια που έφτιαχναν την συγκεκριμένη τούρτα δεν έκανε σεισμό 6 ρίχτερ, δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτό το ακανόνιστο αποτέλεσμα. 

yes_i_do_tourtes_3.jpg

4. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πως αντέδρασε το νεόνυμφο ζευγάρι στη θέα του ”γλυκού ζευγαριού” που μπαίνει πάντα στην κορυφή της τούρτας. Μάλλον ακόμα τρέχουν οι ζαχαροπλάστες!

yes_i_do_tourtes_12.jpg

5. Η λέξη ασχολίαστο μόλις βρήκε τη θέση της!

yes_i_do_tourtes_5.jpg

6. Τι να πρωτοσκεφτούμε γι’ αυτή τη διπλή γαμήλια τούρτα εμφανώς επηρεασμένη από την ταινία του Σρεκ. Αλήθεια, ο Σρεκ που είναι;

yes_i_do_tourtes_9.jpg

7. Όταν η γαμήλια τούρτα προμηνύει το μέλλον της πρώτης νύχτας του ζευγαριού!

yes_i_do_tourtes_13.jpg

8. Όταν ο γαμπρός είναι μεγάλος θαυμαστής του Star Wars και δεν κάνει με τίποτα πίσω όσον αφορά το θέμα της γαμήλιας τούρτας. 

yes_i_do_tourtes_2.jpg

9. Όχι δεν είναι μόνο το κίτρινο χρώμα που σε απροσανατολίζει, είναι και το σχήμα της τούρτας που είναι έτοιμο να πέσει, και τα αληθινά λουλούδια που δεν κολλάνε πουθενά και το ζευγάρι γαμπρός – νύφη στην κορυφή, που μάλλον στα παιδικά τους παιχνίδια βρήκε τυχαία το ζευγάρι. Ένα μεγάλο όχι από εμάς!

yes_i_do_tourtes_10.jpg

10. Οκ, καταλαβαίνουμε ότι ο γάμος ήταν καλοκαιρινός και πολύ κοντά σε παραλία, αλλά το αποτέλεσμα δείχνει πολύ πρόχειρο, με την άμμο να φαίνεται σχεδόν αληθινή και καθόλου λαχταριστή να την δοκιμάσεις. 

yes_i_do_tourtes_6.jpg

11. Όταν ο πύργος του παραμυθιού στο τέλος μοιάζει με λιωμένο ιγκλού, τότε κάτι πήγε πολύ, πολύ στραβά. 

yes_i_do_tourtes_11.jpg

12. Κάπως τα όστρακα και τα κοχύλια δεν μας κολλάνε καθόλου! Η γεύση του γλυκού με εκείνη των θαλασσινών, δεν είναι ότι καλύτερο!

yes_i_do_tourtes_8.jpg

13. Μάλιστα! Έίναι η στιγμή που δεν καταλαβαίνεις με την πρώτη ματιά τι γίνεται στην γαμήλια τούρτα. Το περιπετειώδες στοιχείο το πιάσαμε, τα υπόλοιπα όμως δεν πέτυχαν. 

yes_i_do_tourtes_7.jpg

Must Read:

20 συγκλονιστικά νυφικά που θα λα-τρέ-ψε-τε!

Τα 5 στιλ νυφικού που κολακεύουν όλες τις γυναίκες

Ποια είναι τα 10 πιο δημοφιλή λουλούδια για τη νυφική ανθοδέσμη;

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!