Event planners, designers, φωτογράφοι, suppliers και πολλοί ακόμα καταξιωμένοι επαγγελματίες από το ελληνικό wedding industry συναντήθηκαν στο καθιερωμένο -πλέον- χριστουγεννιάτικο party του Yes I Do, που πραγματοποιήθηκε στο ολοκαίνουριο Anassa Glasshouse, με έναν και μόνο σκοπό: να γιορτάσουν την ολοκλήρωση της wedding season 2025, να αφήσουν για λίγο στην άκρη τα projects τους για τη νέα χρονιά και να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσης!

Με χαλαρή διάθεση, πλατιά χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους και υπό τους ήχους της uplifting μουσικής του Μάρκου Φωτιάδη που ανέλαβε χρέη dj, οι λαμπεροί καλεσμένοι του Yes I Do χάρισαν στον φωτογραφικό φακό του Αποστόλη Πλατανιά τα πιο διασκεδαστικά, memory-worthy στιγμιότυπα από τη μεγάλη βραδιά και ανανέωσαν φυσικά το ραντεβού τους για το επόμενο talk-of-the-town party του Yes I Do!

Women power! Η Μυρτώ Κάζη με τη Χρύσα Νεραντζή, ιδιοκτήτρια του Anassa Glasshouse και τη wedding planner Φένια Λαγούδη της Spread The Sparkle Events, που ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια του party.
Η Μυρτώ Κάζη… on the decks μαζί με τον Μάρκο Φωτιάδη, ιδιοκτήτη της Loud & Clear Entertainment, που ξεσήκωσε τους καλεσμένους με τις μουσικές επιλογές του!
The Yes I Do team!
Το cover girl του Yes I Do Autumn/Winter ’25-’26 Issue, Κατερίνα Ευαγγελινού.
Cheers! Ο φωτογράφος Βασίλης Κουρούπης με τη σχεδιάστρια Δήμητρα Αντωνέα του οίκου Made Bride by Antonea.
Η σχεδιάστρια Βάσια Τζοτζοπούλου με τον Σωτήρη Λάμπρου, Bobbi Brown Pro Makeup Artist.
Ο Βασίλης Κουρούπης με τη wedding planner Ξένια Χατζηπέτρου της Riviera Blu Events.
Ο φωτογράφος Αχιλλέας Κολακλίδης.
Η σχεδιάστρια Γεωργία Σίνη και η Κονδία Νεσγού σε ένα υπέροχο photo booth moment!
Ο Βασίλης Κουρούπης με τη Χρύσα Νεραντζή.
Ο φωτογράφος Θάνος Ασφής.
Η φωτογράφος Anna Roussos.
Ο φωτογράφος Γιάννης Αλεφάντου.
Η Έλενα Αντωνιάδη από την ομάδα της DRNS Drone Show Experiences.
Η Κονδία Νεσγού με τη Νάνσυ Παπαδημητρίου.
Party mode: ON! Οι φωτογράφοι Γιάννης Σωτηρόπουλος, Αλέξης Στεφανίδης και Θάνος Ασφής.
Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, founder της Socialab.
Η Μυρτώ Κάζη στο απόλυτο party mood!
Everybody’s vibing! Η Φένια Λαγούδη, η Δήμητρα Αντωνέα, ο Γιάννης Σωτηρόπουλος, η Νάνσυ Παπαδημητρίου, η Μυρτώ Κάζη και η Πέγκυ Σιμιτζή.
The Yes I Do Christmas Party 2025 was a blast!

 

Φωτογραφίες: Αποστόλης Πλατανιάς

RELATED POSTS

Yes I Do Party | Όσα θα σας έλεγα αν είχα 5 λεπτά από τον χρόνο σας

Το ετήσιο party του Yes I Do δεν είναι απλώς ένας θεσμός, ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι που το κάνουμε για να πούμε κάτι καινούργιο, να ανακοινώσουμε ένα νέο πλάνο ή γιορτάσουμε ένα ακόμη project ή ένα τεύχος που μόλις κυκλοφόρησε.

Island Citrus | Το wedding color του 2026 είναι vibrant, κομψό & ενσαρκώνει τον παράδεισο

Weds-to-be, ανακαλύψτε το Island Citrus – τη φωτεινή απόχρωση που θα απογειώσει τη διακόσμηση και το concept του γάμου σας!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press