To eshop της PANDORA μάς δημιούργησε μια valentines εμμονή. Ήταν σχεδόν αδύνατο να επιλέξουμε μόνο 10 κοσμήματα για την απόλυτη γιορτή του έρωτα, αλλά έπειτα από εσωτερικό μίνι συμβούλιο των συντακτριών του Yes I Do καταλήξαμε στην top 10 λίστα μας! Εσείς δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο pandorashop.gr ή να επισκεφθείτε το πιο κοντινό σας κατάστημα PANDORA!

1. Devil heart

Κρεμαστό σύμβολο PANDORA από ασήμι 925 με κόκκινη κυβική ζιρκόνια σε καρδιά διαβολάκι! Γιατί ο Βαλεντίνος μπορεί να είναι και πολύ άτακτος!

2. Two hearts

Υπέροχα σκουλαρίκια από ασήμι 925 με κόκκινο κρύσταλλο, για valentines εμφανίσεις και όχι μόνο.

3. Red Heart

Το απόλυτο σύμβολο του έρωτα, μια κατακόκκινη καρδιά PANDORA από ασήμι 925 με κυβική ζιρκόνια και κόκκινο κρύσταλλο. Μας έκλεψε την καρδιά!

4. Heart Locker

«Κλειδώστε» τον έρωτά σας με αυτό το stylish κρεμαστό σύμβολο με κόκκινη κυβική ζιρκόνια. Μια κλειδαριά της οποίας το κλειδί θα έχει μόνο ο αγαπημένος σας!

5. My heart belongs to you

Το πιο γλυκό δαχτυλίδι με επίστρωση ροζ χρυσού 14Κ και κυβική ζιρκόνια, φέρνει στα χέρια σας μια υπέροχη και πολύ ρομαντική καρδούλα! Yes we do!

6. Princess Heart

Πριγκιπικό δαχτυλίδι PANDORA με επίστρωση ροζ χρυσού 14Κ με κυβική ζιρκόνια και ροζ κρύσταλλο. Ποιος μπορεί να του αντισταθεί;

7. A letter to you

Το αρχικό του ή τα αρχικά σας το ένα δίπλα στο άλλο. Επιλέξτε το δικό σας initial PANDORA με επίστρωση ροζ χρυσού 14Κ και κρατήστε στην καρδιά -και τον λαιμό σας- το αρχικό του αγαπημένου σας!

8. Love is a chain

Ενώστε τους κρίκους της σχέσης σας και επισφραγίστε τον έρωτά σας με μια χρυσή καρδούλα!

9. Cinderella Dream

Για όλες τις Σταχτοπούτες του πλανήτη! Η άμαξα της πιο διάσημης πριγκίπισσας της Disney επιχρυσωμένη με ροζ χρυσό 14Κ.

10. Flowers to you!

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα μπουκέτο με λουλούδια; Δαχτυλίδι PANDORA με λουλούδια με ροζ κρυστάλλους που μας πήρε το μυαλό! Flower power!

RELATED POSTS

Η “γιορτή των ερωτευμένων” με άλλο μάτι…κι όμως ο Άγιος Βαλεντίνος ήταν πραγματικός άγιος!

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έχει ιστορική βάση, ο Άγιος Βαλεντίνος ήταν υπαρκτό πρόσωπο και μάλιστα κρύβεται πίσω του μια από τις πιο ρομαντικές ιστορίες όλων των εποχών...

Οι 10 ομορφότεροι γάμοι που έγιναν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου!

Events επώνυμων και ανώνυμων ζευγαριών, που επιβεβαιώνουν ότι η πιο ρομαντική γιορτή μπορεί να γίνει ξεχωριστή χωρίς να φλερτάρει με το κιτς.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press