Είτε ονειρεύεστε τον γάμο σας από τότε που ήσασταν 5 ετών, είτε ξεκινήσατε να ονειροπολείτε αμέσως μετά την πρόταση γάμου, οι πιθανότητες είναι να μη φαντάζεστε τον εαυτό σας σε κανένα άλλο χρώμα πέρα από το λευκό. Κι όμως, οι επιλογές που συγκεντρώσαμε θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε και -γιατί όχι;- να τολμήσετε να περπατήσετε down the aisle με ένα κόκκινο νυφικό. Άλλωστε, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών και είναι η τέλεια αφορμή!

Red will be your happy colour!

Συμβολισμός

Το κόκκινο είναι το χρώμα που συμβολίζει το σθένος, την προσμονή, τη δύναμη, το πάθος και τον πόθο, ενώ συνδέεται με το θάρρος και την επαναστατικότητα. Στοιχεία που αποδείξατε ότι έχετε όταν χρειάστηκε να αναβάλλετε τον γάμο σας για μία ή και περισσότερες φορές μέσα στη χρονιά.

Αποχρώσεις

Το κόκκινο έχει πολλές αποχρώσεις, από τα θερμά κόκκινα με βάση το κίτρινο, όπως της φράουλας, μέχρι τα ψυχρά κόκκινα με βάση το μπλε, όπως του σμέουρου και του κερασιού. Θυμηθείτε ότι το κόκκινο πάντα πυροδοτεί μια αντίδραση και συγκεκριμένα, όσο πιο βαθύς και έντονος ο τόνος του κόκκινου, τόσο περισσότερο διεγερτικό είναι.

Παράδοση

Όσο παράταιρο κι αν μοιάζει το κόκκινο νυφικό στη δυτική κουλτούρα, σε κάποιες χώρες, όπως η Κίνα, είναι συνυφασμένο με τη γαμήλια παράδοση. Συμβολίζει την καλή τύχη, τη γονιμότητα και την ευημερία.

Κάντε scroll down για να δείτε τα κόκκινα νυφικά που ξεχωρίσαμε… 

Demetrios
Από τη φωτογράφιση του 18ου τεύχους του Yes I Do Freepress με την Ιωάννα Μπέλλα | Φωτογραφία: Vasilis Kouroupis
 David’s BridalDemetriosFloraverePronoviasDemetriosVera Wang

Στο Yes I Do λατρεύουμε οτιδήποτε λευκό και pastel όσον αφορά το νυφικό φόρεμα. Ωστόσο, έπειτα από μια τόσο πρωτόγνωρη χρονιά, πιστεύουμε ότι το νυφικό σας οφείλει να είναι συμβολικό και τουλάχιστον ανατρεπτικό.

Must Read:

Asian Renaissance | Η Ιωάννα Μπέλλα μαγεύει στο ανατρεπτικό bridal fashion editorial του νέου τεύχους του Yes I Do

«November Rain» wedding dress: Tο πιο αμφιλεγόμενο νυφικό παραμένει hot!

Ρεπορτάζ Αγοράς: Το λευκό χρώμα συνδυάζεται με τα πιο sparkling και stylish αξεσουάρ του χειμώνα που απογειώνουν τις νυφικές εμφανίσεις

Most Popular:

Από την Πριγκίπισσα Βεατρίκη στην Emma Stone και τον Sean Penn, αυτοί είναι οι celebrities που παντρεύτηκαν το 2020!

Οδηγός προετοιμασίας γάμου για εργαζόμενες γυναίκες. Πώς θα τα καταφέρετε;

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας: Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ!