Ο Harry Styles και η Olivia Wilde δεν είναι πια ζευγάρι. Ο τραγουδιστής του “As It Was” και η σκηνοθέτης της ταινίας “Don’t Worry Darling” αποφάσισαν να «κάνουν ένα διάλειμμα» στη σχέση τους ύστερα από δύο χρόνια, όπως χαρακτηριστικά επιβεβαιώνουν πηγές στο περιοδικό PEOPLE.

«Εκείνος κάνει ακόμα περιοδείες κι εκείνη επικεντρώνεται στα παιδιά και στη δουλειά της στο Λος Άντζελες. Πρόκειται για μια φιλική απόφαση». Πράγματι, η Wilde μαζί με τα παιδιά της εθεάθησαν να χορεύουν και να τραγουδούν στη συναυλία του Styles στις 15 Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες. «Παραμένουν πολύ στενοί φίλοι», λέει κοινός φίλος του ζευγαριού ενώ άλλος προσθέτει: «Αυτή τη στιγμή έχουν διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν χώρια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: It’s official: Διαζύγιο για Gisele Bündchen και Tom Brady

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια για τη ζωή μου μακριά από τη δουλειά και ανακάλυψα ότι με ωφέλησε θετικά. Πάντα θα υπάρχουν φήμες και νομίζω ότι αποφάσισα ότι δεν θα αφιερώνω χρόνο προσπαθώντας να τις διορθώσω ή να τις ανακατευθύνω με κάποιο τρόπο», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Harry Styles στο περιοδικό Rolling Stone τον Αύγουστο.

Αν και οι δυο τους δεν επιβεβαίωσαν ποτέ τη σχέση τους, η Wilde εμφανιζόταν συχνά στο πλήθος στα shows του συντρόφου της. Πάντως, εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2021, αφού φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι στον γάμο ενός φίλου τους.

MUST-SEE THROWBACK: Harry Styles & Olivia Wilde: Είναι ζευγάρι και το επιβεβαίωσαν στον γάμο του ατζέντη του Mr «Watermelon sugar high»!

Σε συνέντευξη στη Vogue που δημοσιεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2021, η Wilde δεν αναφέρθηκε ξεκάθαρα στον τραγουδιστή των One Direction, αλλά είπε ότι ήταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ. «Είναι πραγματικά δελεαστικό να διορθώσεις μια ψευδή είδηση, αλλά νομίζω ότι αυτό που συνειδητοποιείς είναι ότι όταν είσαι πραγματικά χαρούμενος, δεν έχει σημασία τι σκέφτονται οι άλλοι γι’ αυτό. Το μόνο που έχει σημασία για εσένα είναι τι είναι αληθινό, τι αγαπάς και ποιον αγαπάς».

RELATED POSTS

It’s official: Διαζύγιο για Gisele Bündchen και Tom Brady

Την είδηση επιβεβαίωσαν οι επίσημες ανακοινώσεις του πρώην ζευγαριού!

Elevator love (exists): Δύο Καναδοί ερωτεύτηκαν στο ασανσέρ του St.George Lycabettus Lifestyle Hotel…και τώρα παντρεύονται!

To εμβληματικό ξενοδοχείο των Αθηνών στις πράσινες πλαγιές του Λυκαβηττού, έμελλε να είναι το σημείο εκκίνησης για ένα love story...βγαλμένο από τα παραμύθια!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press