Λένε ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Μια φράση που χαρακτηρίζει απόλυτα τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και εβδομάδες γύρω από την κρίση στον γάμο και τον χωρισμό του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού Gisele Bündchen και Tom Brady.

Έπειτα από 13 χρόνια γάμου, με ανακοινώσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, τελικά επιβεβαίωσαν το διαζύγιό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The break-up | Οριστικό τέλος για Gisele Bündchen – Tom Brady

Το λιτό story της Gisele για το διαζύγιό της:

”Με μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί, ο Tom και εγώ αποφασίσαμε φιλικά να οριστικοποιήσουμε το διαζύγιό μας. Προτεραιότητά μου ήταν πάντα και συνεχίζουν να είναι τα παιδιά μου, τα οποία αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Θα συνεχίσουμε να τα μεγαλώνουμε μαζί, παρέχοντάς τους αγάπη, φροντίδα και φυσικά την προσοχή που αξίζουν. Η απόφαση για τη λήξη ενός γάμου δεν είναι ποτέ μία εύκολη απόφαση, όμως απομακρυνθήκαμε και ενώ είναι δύσκολο να περνάει κανείς κάτι τέτοιο νιώθω ευλογημένη για το χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι στον Tom πάντα τα καλύτερα.
Ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο της ζωής μας.  Ευχαριστώ, Gisele.”

MUST READ: Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που η Gigi Hadid έχει δεύτερες σκέψεις για τον Leonardo DiCaprio

Το διάσημο μοντέλο και ο σύζυγός της, Tom Brady, παντρεύτηκαν το 2009 και έχουν αποκτήσει μαζί τον 12χρονο Benjamin και την 9χρονη Vivian. Ο Tom Brady έχει ακόμα έναν γιο, τον 15χρονο Jack, τον οποίο απέκτησε με την Bridget Moynahan.

RELATED POSTS