Τι και αν κυκλοφόρησαν οι πρώτες paparazzi φωτογραφίες της Gigi Hadid και του Leonardo DiCaprio; Τι και αν ολόκληρος ο πλανήτης μιλάει για το νέο hot couple του Hollywood που ήρθε για να μείνει; Η 27χρονη Gigi φαίνεται να έχει δεύτερες σκέψεις για την ήδη πολυσυζητημένη ”σχέση” της με τον Lio, ενώ δεν είναι λίγες οι πηγές που αναφέρουν ότι δεν είναι έτοιμη να δεθεί συναισθηματικά με τον 47χρονο ηθοποιό.

Άραγε τι αληθεύει και τι αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας;

To YES I DO ”σκέφτεται δυνατά” και σας παρουσιάζει τους top λόγους για τους οποίους η Gigi…δεν είναι έτοιμη να κάνει σχέση με τον διάσημο ηθοποιό!

  1. Την επηρεάζει η μητέρα της

Όπως είναι γνωστό η μητέρα της Gigi, Yolanda ή αλλιώς ”Mama bear” είναι πολύ κοντά και με τα 3 της παιδιά, ενώ δεν κάνουν βήμα χωρίς τις πολύτιμες συμβουλές της. Πρώην μοντέλο, υπερπροστατευτική και όντας μια αρκετά δυναμική γυναίκα, προσπαθεί πάντα να τα καθοδηγεί και να είναι ένα βήμα μπροστά από τις καταστάσεις. Έτσι και αυτή τη φορά φαίνεται να έχει συμβουλέψει την πρωτότοκη κόρη της να βάλει σε ”πάγο” την σχέση της με τον DiCaprio. Και όλα αυτά γιατί θέλει να καταλάβει, να ψυχολογήσει τις προθέσεις που έχει για την Gigi και φυσικά να δει με τα μάτια της, πόσο ενδιαφέρεται για εκείνη.

Διάβασε εδώ αν ο Zayn Malik είχε παντρευτεί κρυφά με την Gigi Hadid

 

2. Είναι πολύ νωρίς να κάνει σχέση μετά τον χωρισμό με τον Zayn Malik

Τόσο ο επεισοδιακός χωρισμός όσο και η μακροχρόνια σχέση που είχε η Gigi με τον πρώην τραγουδιστή των One Direction – με τον οποίο έχουν αποκτήσει μια κόρη – είναι 2 huge κεφάλαια στη ζωή της που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τελείως. Είναι σε αυτή τη φάση που προσπαθεί να θέσει όρια, να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες αλλά και να δημιουργήσει ισορροπίες που πάντα κλονίζονται μετά από έναν επώδυνο χωρισμό. Αυτή την περίοδο η Gigi κάνει focus στη μονάκριβη κόρη της Khai, στη δουλειά της και στη δημιουργία ενός οικογενειακού περιβάλλοντος στο οποίο θα υπάρχει αγάπη και ηρεμία!

Διάβασε εδώ για τον επεισοδιακό χωρισμό τους.

3. Η ”άστατη” προσωπική ζωή του Leonardo DiCaprio και το ”όριο των 26 ετών”

Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί και εκατοντάδες άρθρα έχουν γραφτεί για τη θεωρία που θέλει τον Leonardo DiCaprio να χωρίζει τις αγαπημένες τους όταν φτάσουν στην ηλικία των 26 χρόνων. Στατιστικά στοιχεία και αναλύσεις έχουν μπει στο τραπέζι με σκοπό να δείξουν ότι ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός, σε κάθε σχέση του ακολουθεί ένα σχέδιο το οποίο έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. Αυτό το σκεπτικό δεν ταιριάζει καθόλου με την ιδιοσυγκρασία της Gigi, κάτι που φαίνεται να την επηρεάζει και τελικά να μην βλέπει τον Lio τόσο σοβαρα.

Αναμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν! Ο χρόνος…και η δύναμη του έρωτα θα δείξει!

RELATED POSTS