Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια worldwide. Παρόλο που η σχέση τους μετράει μερικά χρόνια και έχουν ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδί, δεν έχουν πει ακόμη “I do”. Ή τουλάχιστον αυτό μας έχουν αφήσει να πιστεύουμε…

screenshot_2021-04-01_601c1d7d01504a00197fb9d3_webp_eikona_700_x_525_eikonostoixeia.png

Γενικά, οι διεθνείς αστέρες προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας προσεκτικά τις στιγμές που θα μοιραστούν. Μια τέτοια στιγμή ήταν και η γέννηση της κόρης τους, της μικρής Khai, με τους χαρούμενους γονείς να ποστάρουν έκαστος από μια φωτογραφία του μικροσκοπικού χεριού της να αγκαλιάζει εκείνο του Malik.

boom_gigi_hadid_2.jpg

Αν είστε χρήστες του Twitter θα έχετε ήδη δει το “Zayn is married” στα top θέματα, καθώς οι φήμες για κρυφό γάμο μεταξύ του τραγουδιστή και του μοντέλου έχουν “πάρει φωτιά”. Αφορμή υπήρξε μια δήλωση της Ingrid Michaelson, με την οποία συνεργάστηκε ο Malik στο τραγούδι “To begin again”. Συγκεκριμένα, σε livestream μέσα από την πλατφόρμα του Patreon αποκάλυψε τον πολυαναμενόμενο γάμο του ζευγαριού λέγοντας χαρακτηριστικά τη φράση που έγινε viral: “Zayn is married”.

Update: Όπως ήταν αναμενόμενο, ακολούθησε καταιγισμός σχολίων, tweets και meme για τον “κρυφό γάμο”. Ωστόσο, η Michaelson έσπευσε να διορθώσει τη δήλωσή της, αυτή τη φορά μέσω Instagram. Η ίδια ζήτησε συγγνώμη από το ζευγάρι για τον πανικό που δημιούργησε γύρω από το όνομά τους ρίχνοντας την ευθύνη στην έλλειψη “εμπειρίας” που έχει στο κομμάτι του να είσαι διάσημος. Η Michaelson ζήτησε συγγνώμη με κάθε πιθανό τρόπο (video, post, story κ.λ.π.) τόσο από το ίδιο το ζευγάρι όσο και από τους fans τους, που ομολογουμένως εξαγριώθηκαν στην ιδέα ότι παντρεύτηκαν χωρίς να το μοιραστούν μαζί τους.

Συμπερασματικά, το ζευγάρι απολαμβάνει προς το παρόν την κοινή του ζωή κάνοντας focus στην κόρη τους. Βέβαια, οι fans τους θα συνεχίσουν να έχουν τα ραντάρ τους συντονισμένα περιμένοντας ένα σημάδι για τον πολυπόθητο γάμο τους. Πάντως, εμείς περιμέναμε να δούμε τι έχει φορέσει η Hadid…

Must Read:

Πώς να κάνεις έναν παραμυθένιο γάμο σε κλειστό κύκλο

Γάμος express | Πώς θα οργανώσεις τον γάμο σου σε 2 εβδομάδες;

Πολιτικός γάμος στην εποχή του κορωνοϊού: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Most Popular:

Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς: Τι μας έμαθαν για τον έρωτα, την αγάπη, την εφηβεία

Sertab Erener: Η 56χρονη Τουρκάλα superstar λάμπει ντυμένη νύφη στο πλευρό του 3ου συζύγου της

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.