Η Britney Spears και ο Sam Asghari μόλις παντρεύτηκαν! Ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης, το ζευγάρι ενώθηκε χθες με τα δεσμά του γάμου στο Λος Άντζελες. Η χαρμόσυνη είδηση έρχεται εννέα μήνες αφότου η Britney ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Sam στο Instagram, δίνοντας στους περισσότερους από 41 εκατομμύρια followers της μια ματιά από το διαμαντένιο μονόπετρο των τεσσάρων καρατίων που της χάρισε ο αγαπημένος της.

Οι λεπτομέρειες του bridal look

Για τη μεγάλη ημέρα, η Britney επέλεξε νυφικό σε off white απόχρωση που δημιούργησε αποκλειστικά για εκείνη η Donatella Versace. Πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε στο E! ​​News ότι το off-the-shoulder φόρεμα διέθετε ένα τολμηρό σκίσιμο σε σχήμα V στο πόδι, προσθέτοντας ότι η νύφη περπάτησε… down the aisle υπό τους ήχους του “Can’t Help Falling in Love” του Elvis Presley. Η διάσημη σταρ ολοκλήρωσε το bridal look της με κοσμήματα από τη Stephanie Gottlieb και makeup Charlotte Tilbury.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Και παρόλο που οι δύο γιοι της, ο 16χρονος Sean Preston και ο 15χρονος Jayden James, αλλά και οι γονείς της δεν ήταν παρόντες στον γάμο, είχε αρκετούς καλούς φίλους στο πλευρό της. Περίπου 60 καλεσμένοι έδωσαν το παρών, μεταξύ των οποίων οι Drew Barrymore, Madonna, Paris Hilton και Kathy Hilton.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε αυτή η μέρα και είναι πλέον παντρεμένοι. Ξέρω ότι το ήθελε τόσο καιρό. Είναι τόσο περιποιητικός και υποστηρικτικός μαζί της», ανέφερε ο μάνατζερ του Asghari, Brandon Cohen, στο PEOPLE μετά την τελετή. «Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω τον Sam στη ζωή μου και ανυπομονώ για το μέλλον που θα χτίσουν μαζί».

To love story του ζευγαριού

Η Britney και ο Sam γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του video clip “Slumber Party” το 2016 και ήταν εκεί ο ένας για τον άλλον σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής. Τον περασμένο χρόνο έζησαν ευτυχισμένες στιγμές, όπως η λήξη της 13χρονης εποπτείας της διάσημης σταρ από τον πατέρα της, αλλά και αρκετές δύσκολες, όπως η ατυχής εγκυμοσύνη που είχε ως συνέπεια την απώλεια του μωρού τους τον περασμένο Μάιο.

RELATED POSTS

Η Britney Spears αρραβωνιάστηκε και μας δείχνει το εντυπωσιακό μονόπετρό της!

«Δεν μπορώ να το πιστέψω!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

H Rita Ora αρραβωνιάστηκε τον διάσημο σκηνοθέτη Taika Waititi

Ένα από τα πιο cool ζευγάρια του Hollywood, αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του!

Shakira – Pique: Χώρισαν μετά από 12 χρόνια σχέσης

To ζευγάρι επιβεβαίωσε τις φήμες, με μία λιτή ανακοίνωση.