Έπειτα από 4 χρόνια φιλίας και 1,5 χρόνο σχέσης, η pop star Rita Ora και ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Taika Waititi, αρραβωνιάστηκαν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, ένα από τα πιο cool και ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα τη σχέση του, με τις φήμες να λένε ότι ήδη βρίσκονται στο στάδιο της οργάνωσης του γάμου τους.

Οι ίδιοι το επόμενο διάστημα επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια μικρή, κλειστή τελετή με λίγους και αγαπημένους φίλους, ενώ μέσα στο καλοκαίρι θα οργανώσουν ένα μεγάλο after wedding party, με περισσότερους καλεσμένους, κέφι και φυσικά…τραγούδι!

Mπορεί το πρόγραμμά τους να είναι πολυάσχολο – αφού η Rita Ora βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα του Τhe Voice και ο Taika Waititi σε συνεχή γυρίσματα – πάντα όμως καταφέρνουν και βρίσκουν χρόνο για να ταξιδέψουν, να περάσουν καλά και να ζήσουν τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύσσωμο το ”Yes I Do” ήδη αναρωτιέται τι νυφικό θα φορέσει στον γάμο της η Rita! Μήπως Versace, Vera Wang ή κάτι εκκεντρικό με χρώμα;