Η Boussias Communications διοργανώνει τα πρώτα Wedding Awards στην Ελλάδα. Στόχος των βραβείων είναι να αναδείξουν τους επαγγελματίες του γάμου και να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τον γάμο στην Ελλάδα, μια στιγμή που ο wedding τουρισμός ακμάζει με ταχείς ρυθμούς, καθιστώντας τη χώρα μας στρατηγικό σημείο στον χάρτη των wedding destinations που σηματοδοτούν μία νέα ευκαιρία ενδυνάμωσης του τουριστικού μας προφίλ! H ομάδα του Yes I Do συγκέντρωσε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τα Wedding Awards! 

Ποιους αφορούν τα Wedding Awards;

Στα βραβεία μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα επιχειρήσεις και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της γαμήλιας βιομηχανίας. Kάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα να υποβάλει υποψηφιότητα σε όσες κατηγορίες επιθυμεί.

Ποιοι είναι στην κριτική επιτροπή;

H αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα γίνει από έγκριτη κριτική επιτροπή, πρόεδρος της οποίας είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη, βουλευτής Α’ Αθηνών και δικηγόρος. Επίσης, η δική μας Μυρτώ Κάζη, CEO και Founder του Yes I Do, θα είναι στην κριτική επιτροπή.

Ποια είναι τα κριτήρια αξιολόγησης;

Η αξιολόγηση πραγματοποιείται με βάση τα στοιχεία που έχουν υποβάλει online οι συμμετέχοντες. Σημαντικό ρόλο έχει το πλήθος των projects που έχει αναλάβει και υλοποιήσει κάθε επαγγελματίας, η δημιουργικότητα, η καινοτομία, η αισθητική, η πρωτοτυπία κάθε project, καθώς, επίσης, και η επένδυση σε εξοπλισμό και τεχνολογία. Τέλος, στη διαδικασία των βραβείων έχουν δικαίωμα συμμετοχής γάμοι που έχουν υλοποιηθεί από 1 Ιανουαρίου 2018 έως 14 Φεβρουαρίου 2020.

Μέχρι πότε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή;

Μέχρι τις 13 Μαρτίου 2020. Δείτε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής, εδώ

Ποιες είναι οι ενότητες;

Wedding project
Venues
Μόδα και Ομορφιά
Φωτογραφία / Βιντεογραφία / Digital Services
Φαγητό & Ποτό
Μουσική / Λουλούδια / Διακόσμηση / Άλλες Υπηρεσίες
Wedding Marketing

Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής;

Το κόστος κάθε υποψηφιότητας είναι 300€. Βέβαια, υπάρχουν και πακέτα υποψηφιοτήτων, όπως το πακέτο των τριών υποψηφιοτήτων στα 600€ ή των οκτώ στα 1.500€. Δείτε αναλυτικά τα κόστη, εδώ.

Λοιπόν… Will you be my winner? 

Δηλώστε συμμετοχή, εδώ

Facebook: Wedding Awards 

Διαβάστε επίσης… 

Ποιος πληρώνει τι στον γάμο;

Όλες οι υποχρεώσεις της κουμπάρας: Ο πλήρης και ανανεωμένος οδηγός

Top 10 Ξωκλήσια ανά την Ελλάδα