Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης. Όπως φαίνεται από την αναγγελία του γάμου τους, την οποία παρουσίασε η εκπομπή «Happy Day» σήμερα το πρωί (15/11), το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί στην Αθήνα, χωρίς ακόμα να έχει διαρρεύσει καμία περαιτέρω πληροφορία για το ευτυχές γεγονός.

Instagram: @dimitra_matsouka_official

Η αναγγελία του γάμου

«Γνωστοποιείται, σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής», αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία του γάμου, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ».

Instagram: @dimitra_matsouka_official

Love is all around!

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης έκαναν γνωστή τη σχέση τους με την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους στη Μύκονο, τον Ιούνιο του 2017, στον γάμο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη. Οι δυο τους είναι πολλά χρόνια ζευγάρι, ωστόσο προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας να μιλούν ο ένας για τον άλλον.

Σε μία από τις σπάνιες, ωστόσο, αναφορές στην προσωπική της ζωή, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ψυχοκόρες», είχε δηλώσει στο «Τετ α τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με αυτόν τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτήν τη στιγμή να είχα παιδί».

Ενώ ο Πέτρος Κόκκαλης, κάνοντας επίσης την υπέρβαση, μίλησε πρόσφατα για τη σχέση του με τη Δήμητρα Ματσούκα και είπε: «Η Δήμητρα έχει, όπως και εγώ επίσης, ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα με το θέατρο και την τηλεόραση, αλλά βρίσκουμε χρόνο με αμοιβαία προσπάθεια και αρκετές υποχωρήσεις».

Τον περασμένο Απρίλιο, η ηθοποιός και ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν ακόμα πιο κοντά όταν βάπτισαν μαζί τον μικρό Ραφαήλ, τον ανιψιό της Δήμητρας Ματσούκα, γιο της αδελφής της, Μαρίας.

RELATED POSTS