Την πρώτη επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στις 3 Μαΐου 2021 με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες υπό άκρα μυστικότητα, λίγους μήνες πριν αποκτήσουν τα δίδυμα παιδιά τους. Στην τελετή έδωσαν το παρών μόνο οι δύο οικογένειες και οι κουμπάρες του ζευγαριού: η Τζένη Μήτση και η πρώτη ξαδέλφη της πολιτικού, Χρυσή Βαρδινογιάννη. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στην εξοχική κατοικία του συνθέτη.

Φωτογραφία από @olgakefalogianni (Instagram)

Η ευτυχισμένη σύζυγος έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τον γάμο της με τον Μίνω Μάτσα, την οποία δεν είχαμε ξαναδεί. «Την πρώτη επέτειο γάμου μας με τον Μίνω την γιορτάζουμε με την οικογένεια που δημιουργήσαμε μαζί. Η ευχή μου είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα περιβάλλον αγάπης, σεβασμού και υποστήριξης, όπως αυτό που είχαμε κι εμείς μεγαλώνοντας στις δικές μας οικογένειες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η βουλευτής τότε είχε μοιραστεί με τους followers της μία φωτογραφία, που εστίαζε στο νυφικό και στις βέρες στα χέρια του ζευγαριού, γράφοντας στη λεζάντα: «Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη».

Φωτογραφία από @olgakefalogianni (Instagram)

 

RELATED POSTS

Η Julia Roberts μόλις αποκάλυψε το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο!

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο σύζυγός της συμπληρώνουν 20 χρόνια γάμου φέτος το καλοκαίρι