Αφού παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα πριν από μερικές ημέρες στο Las Vegas, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck απολαμβάνουν ρομαντικές βόλτες κατά τη διάρκεια του honeymoon στο Παρίσι.

Σε νέες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το εορταστικό δείπνο στο εστιατόριο Girafe, με αφορμή τα 53α γενέθλια της συζύγου του, ο ηθοποιός διακρίνεται σε μια αρκετά συναισθηματική στιγμή, με τα μάτια του δακρυσμένα και τη JLo να τον παρηγορεί.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Αίσθηση έχει προκαλέσει ωστόσο η συμπεριφορά του Ben Affleck, καθώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σκεπτικό και κουρασμένο, την ώρα που θα έπρεπε να απολαμβάνει ξέγνοιαστος το πρώτο ταξίδι με την αγαπημένη του ως newlyweds.

Έντονα συζητήθηκε μια φωτογραφία που τον δείχνει να κοιμάται κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας που έκανε το ερωτευμένο ζευγάρι στον Σηκουάνα, αλλά και ένα ακόμη στιγμιότυπο όπου φαίνεται να κοιτάζει προβληματισμένος από το παράθυρο του ξενοδοχείου κρατώντας ένα τσιγάρο.

Κι ενώ οι φωτογραφίες του νιόπαντρου Ben Affleck κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, οι χρήστες των social media έχουν ήδη αρχίσει να αναρωτιούνται αν πρόκειται για ένα συνηθισμένο ξέσπασμα από το άγχος των απαιτητικών προετοιμασιών του γάμου, αν συγκινήθηκε που επιτέλους κατάφερε να παντρευτεί την αγαπημένη του ύστερα από 20 ολόκληρα χρόνια ή αν τον απασχολεί κάτι άλλο. Ο χρόνος θα δείξει…

RELATED POSTS