Όπως όλα δείχνουν η Nicole Scherzinger πρόκειται σύντομα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Thom Evans, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στη Μύκονο. Η τραγουδίστρια των Pussycat Dolls λέγεται ότι δέχθηκε την πρόταση του 37χρονου άσου του ράγκμπι κατά τη διάρκεια της ειδυλλιακής τους απόδρασης στο νησί των ανέμων πριν από λίγες ημέρες, με το ζευγάρι να ανακοινώνει σύντομα τα χαρμόσυνα νέα.

Φωτογραφία από @nicolescherzinger (Instagram)

Ένας φίλος του ζευγαριού ανέφερε στη Daily Mail: «Παντρεύονται», με τον Thom να γνωρίζει ότι η Nicole ήταν «η μία» από τότε που συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2019 στο The X Factor: Celebrity, όπου εκείνος ήταν διαγωνιζόμενος και εκείνη κριτής.

Οι δυο τους, που αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη μαγευτική Σαντορίνη, έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου εκείνον με τον οποίο σχεδιάζουν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους.

Ο Thom έχει αποκαλύψει ότι το φλερτ με την Scherzinger δεν ήταν καν στο μυαλό του, αλλά υπήρχε απλώς μια στιγμιαία έλξη μεταξύ τους. «Δεν ήταν καν στη σκέψη μου να το δοκιμάσω με τη Nicole γιατί θα ήταν αντιεπαγγελματικό και είναι τόσο όμορφη και εκπληκτική με κάθε δυνατό τρόπο».

Φωτογραφία από @nicolescherzinger (Instagram)

Πίσω στο 2020 η Nicole επιβεβαίωνε τα σχέδιά της για την απόκτηση ενός μωρού, λέγοντας ότι σίγουρα σκέφτεται το μέλλον και θέλει οπωσδήποτε παιδιά. Σε δηλώσεις στη The Mirror είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι ο άνθρωπός μου… ο άντρας των ονείρων μου. Σίγουρα θέλω παιδιά, την κατάλληλη στιγμή. Όλα είναι θέμα συγχρονισμού. Ήταν απλώς ευλογία να μπορώ να έχω μια φυσιολογική, υγιή σχέση και να αφιερώνω χρόνο για τον εαυτό μου. Είναι το άλλο μου μισό, ο καλύτερός μου φίλος».

RELATED POSTS