Σε ένα σκηνικό δίπλα στη θάλασσα που έμοιαζε βγαλμένο από παραμύθι, επισφράγισαν τον έρωτά τους ο Ευθύμης Ζησάκης και η αγαπημένη του Χρύσα Παπαλελούδη. Τρία χρόνια μετά την πρόταση γάμου στη μαγευτική Βερόνα της Ιταλίας, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι, παρουσία εκλεκτών φίλων και συγγενών.

Οι λεπτομέρειες των look τους

Οι καλεσμένοι μοιράστηκαν στιγμιότυπα τόσο από την τελετή όσο και από το γαμήλιο πάρτι, με τους newlyweds να λάμπουν από ευτυχία και να ζουν κάθε στιγμή στο έπακρο! Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, η νύφη έφτασε στην εκκλησία φορώντας ένα mermaid ημιδιάφανο νυφικό με μακριά μανίκια και floral κεντήματα, το οποίο συνδύασε μοναδικά με μακρύ πέπλο, ενώ ο Ευθύμης Ζησάκης επέλεξε total-white γαμπριάτικο σύνολο.

Η γαμήλια διακόσμηση

Ο στολισμός ήταν άκρως καλοκαιρινός με φούξια βουκαμβίλιες που παρέπεμπαν σε destination wedding στις Κυκλάδες, ενώ στις θέσεις των καλεσμένων υπήρχαν μπομπονιέρες που συνοδεύονταν από την τρυφερή αφιέρωση «Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει», με χαραγμένα τα ονόματα των νεόνυμφων και την ημερομηνία του γάμου τους.

Το love story του ζευγαριού

Ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη γνωρίστηκαν το 2020 στη θεατρική παράσταση «Η εκδίκηση της ηλίθιας» και περίπου έξι μήνες μετά αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Εκτός από ζευγάρι στη ζωή υπήρξαν μάλιστα και τηλεοπτικό ζευγάρι πριν από περίπου δύο χρόνια όταν παρουσίαζαν εκπομπή στην Κύπρο. «Με τη σύντροφό μου, Χρύσα, είμαστε συγκάτοικοι, συνάδελφοι… Είναι μεγάλη τύχη γιατί έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου, ο οποίος θα σου πει την αλήθεια. Είναι πολύ ωραίο που είμαστε διαρκώς μαζί. Έχουμε βρει τους κώδικές μας. Λέμε την αλήθεια και δεν προσπαθούμε να κάνουμε κολακευτικά σχόλια ο ένας για τον άλλο», έχει δηλώσει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του.

RELATED POSTS