Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο της Εύας Αντωνοπούλου και του Παναγιώτη Αρκουμανέα. Το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από 10 χρόνια έγγαμου βίου, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Instagram: @evaantonopoulou

«Αθόρυβος» χωρισμός

«Κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί και εμείς θα το αποκαλύψουμε. Παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη την 1η Αυγούστου 2013, χωρίς κανείς να το γνωρίζει και τελικά, 10 χρόνια μετά, χωρίς κανείς να το γνωρίζει, αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στον γάμο τους. Δεν έγινε κάτι μεταξύ τους, ήταν ένα ζευγάρι που δεν είχε απασχολήσει πολύ με “κίτρινες σελίδες”», είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε ότι είχε ακούσει εδώ και καιρό τη συγκεκριμένη είδηση, ωστόσο τώρα επιβεβαιώθηκε.

Instagram: @evaantonopoulou

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN και ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΔΥ είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, κάτω από άκρα μυστικότητα, στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 2013.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Εύα Αντωνοπούλου είχε αναφέρει για τον σύζυγό της: «Συζήσαμε από τον τέταρτο μήνα σχέσης. Είναι στο χέρι του ζευγαριού να μην μπει σε ρουτίνα. Εμείς ταιριάζουμε αβίαστα. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, ταξιδεύουμε, πάμε εκδρομές τα Σαββατοκύριακα. Ο Παναγιώτης ασχολείται με την επικοινωνία, με εξειδίκευση στην πολιτική επικοινωνία, μια δουλειά πολύ έντονη, οπότε Δευτέρα με Παρασκευή το πρόγραμμα και των δύο είναι πολύ συγκεκριμένο».

Και είχε προσθέσει: «Έχουμε μόνο ένα βράδυ για να πάρουμε μια ανάσα χαλαρότητας, δηλαδή να βγούμε για ποτό ή να πάμε βόλτα. Ευτυχώς μένουμε στο Μετς, στο κέντρο, και μας αρέσει να περπατάμε. Αλλά Δευτέρα με Παρασκευή είμαστε στρατιωτικά. Πρωινό ξύπνημα νωρίς, ενημέρωση το πρωί, και καθένας στη δουλειά του μέχρι το απόγευμα».

RELATED POSTS