Η Taylor Swift και ο Joe Alwyn αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από έξι χρόνια σχέσης, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Entertainment Online. «Η σχέση έκανε τον κύκλο της και τέλειωσε. Αυτός είναι ο λόγος που ο Joe δεν έχει πάει σε καμία από τις συναυλίες της», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Κι ενώ μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση, άτομο από τον στενό κύκλο τους αναφέρει: «Δεν ήταν δραματικός χωρισμός. Η σχέση τους έκανε απλά τον κύκλο της».

Φωτογραφία από @taylorswift (Instagram)

Το love story του πρώην ζευγαριού

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Met Gala το 2016 και λίγους μήνες αργότερα άρχισαν να βγαίνουν. Η σχέση τους ωστόσο, δημοσιοποιήθηκε έναν χρόνο αργότερα. Πριν από μερικούς μήνες υπήρξαν φήμες που τους ήθελαν να έχουν αρραβωνιαστεί, κάτι όμως που δεν επιβεβαίωσαν ποτέ. Το πρώην ζευγάρι διατηρούσε χαμηλούς τόνους και προσπαθούσε να προφυλάξει τη σχέση του από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φωτογραφία από @joe.alwyn (Instagram)

Ο 32χρονος Alwyn είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στη βρετανική Vogue τον Σεπτέμβριο του 2018 ότι γνωρίζει πολύ καλά πως οι θαυμαστές θέλουν να ξέρουν τα πάντα για τη σχέση του με τηv Swift. «Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν γι’ αυτή την πλευρά των πραγμάτων. Νομίζω ότι κρατήσαμε με επιτυχία την ιδιωτικότητά μας και αυτό αποτελεί πλέον γεγονός για τους ανθρώπους».

RELATED POSTS

Νίνο – Josephine: Είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz;

Φήμες λένε ότι οι δυο τους βρίσκονται ακόμη στην αρχή της σχέσης τους...

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που τη θέλουν σε σχέση με τον Νίκο Συρίγο

Μετά το διαζύγιο της τραγουδίστριας, οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και πλέον είναι ζευγάρι!

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Τίτλοι τέλους ύστερα από τρία χρόνια γάμου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ζευγάρι δεν είναι μαζί τους τελευταίους τρεις μήνες...

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press