Μπορεί το γνωστό τραγούδι του Χρήστου Μάστορα  «Για όλα είμαστε ικανοί» να αναφέρεται στα Κύθηρα, την Ιθάκη και την Τζαμάικα, απ’ ότι φαίνεται όμως επέλεξε άλλο αγαπημένο  προορισμό και συγκεκριμένα το Ντουμπάι για ολιγοήμερες διακοπές με την πανέμορφη – και πριν λίγες ημέρες  Yes I Do Bride – Γαρυφαλλιά Καληφώνη.  Το ερωτευμένο ζευγάρι που είναι σε σχέση εδώ και περίπου έναν χρόνο έχουν αρχίσει να δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, κάτι που αποδεικνύει ότι νιώθουν πιο σίγουροι και σαφώς πιο έτοιμοι να επικοινωνήσουν την σχέση τους με το κοινό τους.

FAR AWAY

Η Γαρυφαλλιά ανέβασε μία φωτογραφία σε Instagram story – χωρίς να προδίδει το ακριβές location – στην οποία δεν διακρίνονται τα πρόσωπά τους, παρά μόνo οι δυο σκιές και το τρυφερό φιλί τους. So romantic!

Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στo Instagram
Στα τέλη του Φεβρουαρίου το μοντέλο που περπάτησε στο Yes I Do Catwalk by Georg Jensen και έλαμψε στο υπέροχο act της Tania Christoforatou, έκανε την πρώτη της ανάρτηση με τον τραγουδιστή. Ήταν ένα Instagram story με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που έδειχνε χαρούμενο το ζευγάρι να ποζάρει ο ένας δίπλα στον άλλο.

Φωτογραφίες: Ιnstagram @garifalia.kalifoni

 

RELATED POSTS