Επιβλητικά παλάτια με έμπνευση από την αναγεννησιακή Ευρώπη, καταπράσινοι κήποι, σιντριβάνια και αγάλματα συνέθεσαν ένα σκηνικό ανυπέρβλητης ομορφιάς στο Yes I Do Catwalk by Georg Jensen. Το μεγαλύτερο bridal fashion show της χώρας άφησε εποχή και… πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε αναλάβει η ταλαντούχα wedding planner Πέγκυ Σιμιτζή!

Η founder της I Wish Chic Events επιστράτευσε την υψηλή αισθητική που τη χαρακτηρίζει, την προσοχή στη λεπτομέρεια, την οργανωτικότητα και το αστείρευτο ταλέντο της, προσφέροντας στους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας ένα πολυτελές υπερθέαμα, που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει.

Στο πλευρό της, βέβαια, είχε και πολύτιμους συνεργάτες – ανάμεσά τους οι εταιρείες Loud and Clear Entertainment, LH Event Rentals, Defingou Events, Nanos Fireworks, Golden Food Concept και The Cakers – που συνέβαλαν στην απόλυτη επιτυχία του bridal event.

Φυσικά, οι 50 celebrities που περπάτησαν στην πασαρέλα, φορώντας ultra chic νυφικές δημιουργίες από τους μεγαλύτερους οίκους νυφικών και τους πιο χαρισματικούς σχεδιαστές μόδας, απογείωσαν το dreamy scenery που δημιούργησε η Πέγκυ Σιμιτζή – o άνθρωπος που είναι ταυτόσημο του Yes I Do Catwalk, αφού βρίσκεται πίσω από τη λαμπερή διοργάνωση από τις απαρχές της. Αν ετοιμάζετε τον γάμο σας – ή οποιοδήποτε άλλο event – μη διστάσετε να την εμπιστευθείτε, γιατί πολύ απλά… κάνει θαύματα!

Η Πέγκυ Σιμιτζή, της I Wish Chic Events, που ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια του show και η Ελευθερία Μαραγκουδάκη, CEO Ομίλου Εταιρειών Μαραγκουδάκη.

Πέγκυ Σιμιτζή και I Wish Chic Events, τι – ακόμα πιο μαγικό – μας επιφυλάσσετε για το μέλλον; Can’ t wait!

Φωτογραφίες: Tonia & Theodore Photography

RELATED POSTS

Celebrating 10 years Yes I Do | Γιορτάζουμε 10 χρόνια με ένα επετειακό ΑΙ τεύχος!

Το cover story του ανοιξιάτικου τεύχους του Yes I Do δημιουργήθηκε μέσω τεχνητής νοημοσύνης από τον ταλαντούχο Κώστα Σπαθή.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press