Οι προσδοκίες για το φετινό Yes I Do Catwalk by Georg Jensen ήταν τεράστιες. Όλοι οι προσκεκλημένοι ήταν βέβαιοι πως, ερχόμενοι στο MEC Παιανίας, θα δουν ένα άκρως εντυπωσιακό show υψηλών προδιαγραφών. Δεν γνώριζαν όμως πως… όλη η ομάδα του Yes I Do είχε βάλει τον πήχη πολύ – πάρα πολύ – ψηλά, για να τους χαρίσει ένα μαγικό, ανεπανάληπτο ταξίδι στον χρόνο. Με σύμμαχό μας, από την αρχή, τη Loud & Clear Entertainment ξέραμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!

 

Με φόντο λοιπόν τα επιβλητικά παλάτια της αναγεννησιακής Ευρώπης, τους καταπράσινους κήπους, τα σιντριβάνια και τα αγάλματα, η κορυφαία εταιρεία, που ειδικεύεται στην ενοικίαση και εγκατάσταση εξοπλισμού για τη διοργάνωση wedding – και όχι μόνο – δεξιώσεων, απογείωσε το concept που δουλεύαμε για μήνες ολόκληρους. Κάλυψε μουσικά, ηχητικά αλλά και οπτικά το Yes I Do Catwalk by Georg Jensen, κάνοντας όλους τους παρευρισκόμενους να μιλούν για μία πρωτόγνωρη εμπειρία.

Η Loud & Clear, άλλωστε, διαθέτει όλη τη γνώση, την καινοτομία αλλά και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στον τομέα του ήχου και του φωτισμού, γι’ αυτό και χάρισε στο event την αίγλη και τη μεγαλοπρέπεια που του αναλογούσε.

Φώτα που έδιναν «ζωή» στο ήδη ατμοσφαιρικό stage, βίντεο που προβάλλονταν στις γιγαντο-οθόνες και «ξυπνούσαν» τα πιο όμορφα συναισθήματα, και η ονειρεμένη μουσική συμπλήρωσαν μοναδικά το παραμυθένιο σκηνικό.

Loud & Clear, Μάρκο και super team, σας ευχαριστούμε για όλα!

 

Φωτογραφίες: Tonia & Theodore Photography

RELATED POSTS

Celebrating 10 years Yes I Do | Γιορτάζουμε 10 χρόνια με ένα επετειακό ΑΙ τεύχος!

Το cover story του ανοιξιάτικου τεύχους του Yes I Do δημιουργήθηκε μέσω τεχνητής νοημοσύνης από τον ταλαντούχο Κώστα Σπαθή.

Δέκα χρόνια Yes I Do | Οι πολύτιμοι άνθρωποί μας

Όλοι όσοι βρίσκεστε σε αυτό το αφιέρωμα, είστε το Yes I Do!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press