Η εταιρεία catering με τις άριστες πρώτες ύλες, την προσοχή στη λεπτομέρεια και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει, βρέθηκε και φέτος στο Yes I Do Catwalk by Georg Jensen για να χαρίσει μία ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία τόσο στους εκλεκτούς guests, όσο και στους celebrities κατά την προετοιμασία τους στο backstage. Η Golden Food Concept μάς πήρε μαζί της σε ένα μοναδικό ταξίδι γαστρονομίας που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό!

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας με τον επαγγελματισμό και την ευγένεια που το διακρίνει, περίμενε τους καλεσμένους στο φουαγιέ του MEC Παιανίας για να τους προσφέρει διαφορετικές επιλογές finger food που είναι βέβαιο ότι ικανοποίησαν ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Η Golden Food Concept πρωταγωνίστησε και στα παρασκήνια του bridal fashion show, με τις λαμπερές νύφες και τους γοητευτικούς γαμπρούς να απολαμβάνουν στο έπακρο τις λαχταριστές δημιουργίες πριν εμφανιστούν στην πασαρέλα για το act τους.

Φωτογραφίες: Tonia & Theodore Photography

RELATED POSTS

Celebrating 10 years Yes I Do | Γιορτάζουμε 10 χρόνια με ένα επετειακό ΑΙ τεύχος!

Το cover story του ανοιξιάτικου τεύχους του Yes I Do δημιουργήθηκε μέσω τεχνητής νοημοσύνης από τον ταλαντούχο Κώστα Σπαθή.

Δέκα χρόνια Yes I Do | Οι πολύτιμοι άνθρωποί μας

Όλοι όσοι βρίσκεστε σε αυτό το αφιέρωμα, είστε το Yes I Do!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press